Καλώς ήλθατε στο Wireless Amateur Network of Amaliada

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργείτε θέματα, να δημοσιεύετε απαντήσεις σε υπάρχοντα νήματα, να αλληλοεπιδράτε με τους συναδέλφους σας, να αποκτάτε το δικό σας ιδιωτικό messenger και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορο και εντελώς δωρεάν, οπότε τι περιμένετε;

Θέλω Να Προσθέσω Ένα Κόμβο Στο Δίκτυό Σας . Μπορώ?

motsos

Member
Wireless Neutrons
Εγγραφή
26 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
218
Reaction score
5
Points
18
Age
52
Περιοχή
Amaliada
κ. Παπαθανασιου

ειμαι εδω και λιγο καιρο μελος του wana.θα πω μερικα πραγματα και ελπιζω να μας βρουν συμφωνους.

το δικτυο μας εχει πολυ καλες ταχυτητες.την καταβρισκουμε με αυτο, παιζοντας παιχνιδια, μιλωντας τζαμπα- μεσω voip και instant mesages - με τους φιλους μας, παιζουμε τα παιχνιδακια μας το βραδακι, ανταλασουμε κανενα αρχειακι μεταξυ μας και αλλα πολλα. ισως απο τα λεγομενα των παιδιων που ειναι χρονια στο δικτυο να εχετε μια αλλη εικονα για εμας.Εμεις λοιπον και συνευλευσεις κανουμε οταν χρειαζεται και το καφεδακι μας πινουμε. και βολτα στα βουνα κανουμε να στησουμε (στησουνε, εγω ασχετος) κανενα πιατακι και γενικα περναμε πολυ καλα.
Περναμε πολυ καλα λοιπον, ξερετε γιατι? γιατι ακομα δε ασχολουμαστε με χρηματα! εγω οταν χρειαστηκε εβαλα ενα ποσό, πηρα τον εξοπλισμο μου και συνδεθηκα.Ετσι απλα!Ηθελα και το εκανα, με τη βοηθεια των παιδιων εδω.(εγω δεν ειμαι απο εδω, μενω εδω).Και τα καταφενουμε μια χαρα εως τωρα.Σε καμια περιπτωση δε θα μπλεξουμε με κατι επαγελματικο.Δε μας ενδιαφερει.οικονομικους πορους εχουμε, και αν δεν εχουμε βρισκουμε.Μας εκοψε ο Δημος την κεραια, σηκωσαμε αλλη.Και σε λιγο σηκωνουμε και αλλες.Η ταρατσα μου ειναι 600 τ.μ. και βλεπει απο Καλαματα μεχρι Πρεβεζα.Αν χρειαστει θα τη γεμισω κεραιες πιο πολλες και απο την Nasa.(λεμε και κανενα αστειο εδω στο wana δεν τα περνουμε και ολα σοβαρα, αλλα ετσι εχει,αληθεια ειναι αυτο, θα το κανω αν χρειαστει)και σαν και εμενα πιστευω οτι ειναι ολοι εδω.Και ετσι στεκουμε καλα αρκετο καιρο τωρα.Ειμαστε νομιμοι(πανω απο ολα), δουλευουν ολα σχεδον οπως τα θελουμε και αν οχι , ασχολουμαστε με αυτα.
Μετα απο αυτο σας κανω την εξης ερωτηση

εσεις κατω απο αυτο το κλιμα και με αυτες τις προυποθεσεις και με αυτο καταστατικο του συλλογου, θελετε να μπειτε στο wana?

ζηταω συγνωμη απο Χρηστο κορκοδειλο και αναγνωστες γιατι ισως λογω του μικρου χρονου παραμονης μου εδω, δεν θα επρεπε να μπω σε αυτη τη συζητητση.Ισως ειναι καλυτερα εσεις να τα πειτε με τον κ.Παπαιωαννου.Παντως αυτα τα εγραψα, ετσι οπως μου βγηκαν μετα την αναγνωση του post.

και κατι σημαντικοτατο!!! δε μπορουμε να συνενοηθουμε ποτε ετσι.ισως τελικα οι στοχοι μας ειναι ιδιοι, αλλα δεν μπορουν να διατυπωθουν εδω.Μια συναντηση επιβαλλεται!!ανεξαρτητως αποτελεσματος

Σακης Λαλος

Διαβαζα τι εχετε κανει και με τι εχετε ασχοληθει μεχρι τωρα και χαιρομαι ιδιατερα που θελετε να δωσετε κατι και εσεις στην Σκαφιδια, οπως και εμεις στην αμαλιαδα.αν το καναμε ολοι, θα ειχε αλλαξει ο τοπος.
ολα τα παραπανω γραφτηκαν καλοπροαιρετα και απο καρδίας (που λενε και απεναντι στη Ζακυνθο)
 

raven

Member
Wireless Neutrons
Εγγραφή
16 Ιουνίου 2007
Αναρτήσεις
426
Reaction score
2
Points
18
Age
50
Περιοχή
Αμαλιάδα
Κυριε Παπαϊωάννου
Καταρχήν ζητω συγγνώμη που άργησα να απαντήσω στις ερωτήσεις σας αλλα η φυση της εργασίας μου δεν μου επιτρέπει να ειμαι πάνω απο το internet συνέχεια .

Θα σας πω τα εξής και παρακαλώ μήν τα πάρετε αψήφηστα.
Οι απαντήσεις που πήρατε στα ερωτήματα σας ήλθαν απο άτομα που είναι τα θεμέλια του συλλόγου αυτού.
Οι απαντήσεις που καλώς η κακός θεωρείται ειρωνικές δέν έχουν να κάνουν προσωπικα με εσας αλλα με τη δυσπιστία που εχουμε απέναντι σε τρίτους.
Μπήτε στην θέση μας λοιπον και ακούστε τα εξης:
Φτιάχνουμε ενα ασυρματο δίκτυο και ο Δήμος μας ζητά να φτιάξουμε ενα σύλλογο για να έχουμε μια νομική υπόσταση.
Ο σύλλογος δημιουργείται και ζητούμε απο την αναπτυξιακη του δήμου να τοποθετήσουμε τις κεραιες μας επάνω σε δικό τους ιστό στο κέντρο της πόλης μας, στον Ραδιοφωνικο Σταθμο Αμαλιάδος.
Το αίτημα μας γίνεται δεκτο.
Μετα απο μεγάλο διάστημα λειτουργίας και επιφανειακή υποστηριξη του Δήμου, πηγαίνοντας να διορθώσουμε βλάβη του κεντρικού μηχανήματος μας, βρίσκουμε ανθρώπους να κόβουν τον ιστο και να μας λένε οτι σειρα έχουν και οι δικές μας κεραίες χωρίς να εχει ενημερωθει κανένας απο εμας.
Οι κεραίες μας κατεβαίνουν απο εμάς (εγώ τις κατέβασα), ο ιστος κόβετε σε ύψος 50 cm πιο κάτω απο εκει που ηταν οι κεραίες μας .
Υπόσχονται οτι οι κεραιες μας θα ξαναμπούν στην θέση τους, έστω και πιο χαμηλά.
Ξαφνικα ένας απο τους υποτίθεται υπευθύνους του σταθμού λέει οτι ο τεχνικος τους στην Αθήνα υποστηρίζει οτι οι κεραίες μας που εκπέμπουν στα 5GHz θα κάνουν παράσιτα στα δικά τους Link που παρέμεναν πάνω στον ιστο ,και που εκπέμπουν στα 1,2 GHZ.
Μας απαγορευται η εκ νέου τοποθέτηση.
Ετσι για την ιστορία λέω οτι θα ήθελα πάρα πολυ να γνωρίσω αυτον τον τεχνικό (άν υπάρχει) για να ανταλλάξουμε απόψεις.
Το δίκτυο παραμένει νεκρό για δύο εβδομάδες.
Βρήκαμε κάποια ψηλή ταράτσα μέσο του αντιπροέδρου μας και κάποιου μέλους του συλλόγου ,που συζήτησε με τους ενοικους τις πολυκατοικίας και δέχτηκαν να μας φιλοξενήσουν. Τους ευγνωμονούμε .
Οι κεραιες τοποθετούνται και το δίκτυο εκπέμπει ξανα.

Απο εκει και πέρα η αντιμετώπιση απο τις δημοτικες αρχές ειναι ...... ανύπαρκτη.
Δέν ξέρουν κάν οτι υπάρχουμε. Δεν ξέρουν κάν οτι εκπέμπουμε.
Και απο οτι κατάλαβα δεν έχουν ιδέα τι ειναι τα ευρυζωνικα δίκτυα.
Ξέρω όμως οτι προσπαθούσαν να πάρουν επιδότηση για δημιουργία ασύρματου ευρυζωνικού δικτυου αλλα την εχασαν.
Ξέρω οτι τους δίναμε ενα έτοιμο δίκτυο με μεγάλη τεχνογνωσια και τεχνολογία αιχμής και το προσπέρασαν.
Ξέρω οτι μόνο με την δική μας προσπάθεια θα πάει μπροστα , μέχρι κάποιος να προσπαθήσει να εκμεταλευτει τους κόπους μας και εμεις να εκμεταλευτουμε την θέση του για γίνουμε αποδεκτοι απο την πολιτεία ,και να αρχίσουμε να έχουμε τους πόρους για να σταματήσουμε να χρηματοδοτούμε την προσπάθεια αυτη απο τη τσέπη μας.

Συγχωρήστε λοιπον την όποια επιθετικότητα δημιουργήθηκε εδω μέσα ,η οποία ειναι προιόν δυσπιστίας, επειδη ειστε πιθανον ο πρώτος που μας προσεγγισε με καλες προθέσεις, με εμπειρία στο θέμα και με όρεξη να βοηθήσει.
Θα παρακαλούσα η όποια αντιπαράθεση δημιουργήθηκε εδω μέσα να σταματήσει εδω.

Προσδοκώ σε κατ'ιδίαν συνάντηση όποτε θελήσετε

Σάμενος Γεώργιος

Μέλος του ΔΣ
Ταμίας του Ασύρματου ερασιτεχνικου δικτύου αμαλιάδος
 

Artorios

Active Member
Wireless Neutrons
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
1.590
Reaction score
4
Points
38
Age
50
Περιοχή
Αμαλιάδα
Μας εκοψε ο Δημος την κεραια, σηκωσαμε αλλη.
δεν μας εκοψε ο δημος την κεραία, έκοψε τον ιστό του ραδιοφωνικού σταθμού Αμαλιάδος, οπου πάνω σ'αυτόν είχαμε προσαρτήσει τις δικές μας. (για λόγους ασφαλείας 50μ ύψος ήταν ανούσιο μέσα στην πόλη)
 

Artorios

Active Member
Wireless Neutrons
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
1.590
Reaction score
4
Points
38
Age
50
Περιοχή
Αμαλιάδα
ζηταω συγνωμη απο Χρηστο κορκοδειλο και αναγνωστες γιατι ισως λογω του μικρου χρονου παραμονης μου εδω, δεν θα επρεπε να μπω σε αυτη τη συζητητση.
δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνάμη απο κανέναν. είσαι επίσημο μέλος του συλλόγου.
 

papaioannoua

New Member
Εγγραφή
5 Μαϊου 2009
Αναρτήσεις
9
Reaction score
0
Points
1
Κύριε Σάμενε

Συγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης μου αλλά οφείλεται σε φόρτο εργασιών μου.

Θα χαρώ να σας συναντήσω κατά την παραμονή μου στη Σκαφιδιά.


Ως προς τα υπόλοιπα θα μου επιτρέψετε να πω ότι δεν υπήρξε αντιπαράθεση.

Θεωρώ ότι έγινε ένα λάθος εκτίμησης από την πλευρά μου και θέλω να είστε σίγουρος ότι δεν θα επαναληφτεί.


Επίσης συγκρατήστε παρακαλώ ότι θα είμαι πάντα στην διάθεσή σας σε ότι μπορώ να φανώ χρήσιμος στον σύλλογό σας για τον αγώνα που κάνατε για την επέκταση του δικτύου σας.



Θανάσης Παπαϊωάννου
 

koRkodilas

Well-Known Member
Wireless Neutrons
Εγγραφή
7 Ιουνίου 2009
Αναρτήσεις
1.198
Reaction score
29
Points
48
μπλαμπλαμπλα
Σε αντίθετη περίπτωση αυτή η ερασιτεχνική προσπάθεια δεν θα έχει αποτέλεσμα, δεν θα φτάσει πουθενά, δεν θα ωφελήσει κανέναν και κύρια δεν θα ευοδωθούν τα όνειρα αυτών που δημιούργησαν το όνειρο αλλά και αυτών που το ολοκλήρωσαν και κυρίως αυτών που το χρηματοδότησαν.

Δημιουργία Δικτύου γιατί αγαπάμε τα δίκτυα μόνο δεν υπάρχει.

Άλλος είναι ακριβά παιχνίδια.

κατι εψαχνα και τυχαια βγηκα σε αυτο το ποστ... Ναι, υπαρχει δικτυο γιατι αγαπαμε τη δικτυωση και ναι μας αρεσουν τα ακριβα παιχνιδια! :D

περα απο τον ωκεανο ορθογραφικων που ειδαν τα ματακια μας, μετα απο 11 χρονια το wana συνεχιζει απτοητο και σιγα σιγα διευρυνεται! #notaprophetiguess
 
Last edited:

Axrst

da SysOp
Staff member
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
3.310
Reaction score
60
Points
48
Περιοχή
Αμαλιάδα
Website
www.axrst.com
Που το ξεθάψατε ρε αυτό;

Πόσοι και πόσοι έχουν περάσει από 'δω ε; Και κυρίως πόσοι έμειναν!
 

koRkodilas

Well-Known Member
Wireless Neutrons
Εγγραφή
7 Ιουνίου 2009
Αναρτήσεις
1.198
Reaction score
29
Points
48
ναι... και τί κομματια?!
 
Top Bottom