- Αναρτήσεις
- 3.312
- Reaction score
- 60
- Περιοχή
- Αμαλιάδα
- Website
- www.axrst.com
Το Σάββατο που μας πέρασε, τελείωσε η καλύτερη για 'μένα τηλεοπτική σειρά που έχει παιχτεί μέχρι τώρα. Το BattleStar Galactica. Πρόκειται για ένα δράμα επιστημονικής φαντασίας, που έχει στοιχεία από πάρα μα πάρα πολλούς τομείς της ανθρώπινης ζωής. Μοναδικές ερμηνείες συνδυάζονται με εξαιρετικές καταστάσεις, ένα στόρυ με το κυνήγι ενός προορισμού για την επιβίωση της ανθρωπότητας, αναφορές στο Θείο, το υπερφυσικό και όλα αυτά σ' ένα σκοτεινό ατμοσφαιρικό περιβάλλον. Είναι τόσο το μέγεθος της ποιότητας του serial που δεν βρίσκω κατάλληλες λέξεις να το περιγράψω. Αντ' αυτού, σας παραθέτω τα λόγια ενός χρήστη (tonypapadovic) από το greektvsubs που νομίζω τι πλησιάζει αρκετά να το κάνει:
Αυτό που λένε οτι το πλησιάζει είναι το "The Wire" το οποίο όμως δεν το έχω δει.
Από αυτό εμπνεύστηκα και είπα να κάνω τη δημοσκόπηση. Για πεστε μου τις προτιμήσεις σας...
[/quote]SO SAY WE ALL.
Αυτό που λένε οτι το πλησιάζει είναι το "The Wire" το οποίο όμως δεν το έχω δει.
Από αυτό εμπνεύστηκα και είπα να κάνω τη δημοσκόπηση. Για πεστε μου τις προτιμήσεις σας...