Θα ήθελα να μου αποδοθεί ένα νέο hotspot subnet /26 γιατί αυτό που έχω τώρα γεμίζει καθημερινά και έχω άτομα που μένουν απέξω.
ελα, υπερβολες.. /28 εχεις τωρα με ενα /27 (που εχει και ο tiago παρεπιπτοντως??????) θα εισαι μια χαρα στη 1 ωρα που το εχεις ρυθμισμενο(το οποιο ειναι βελτιστο κατα τη γνωμη μου). Για να γεμιζει πρεπει 13 ατομα να συνδεονται μεσα σε μια ωρα. Παρολα αυτα αν θελεις μπορεις να το κανεις αμεσα 96/27, δεν πεφτεις πανω σε αλλον. Αλλα πρεπει να γινει και η αλλαγη στη sector που συνδεεσαι.
τα 16αρια που εδωσα στην αρχη δε νομιζω πως ειναι μικρα(δεδομενου οτι μπαινουν μικροι χρονοι στον dchp server).
Χρηστο εδωσα στα δικα μας hotspot ips απο τα c-classes διοτι εχουμε τοσες πολλες ips διαθεσιμες, γτ να βαζουμε απο το 255?
Αν παρολα αυτα επιγει να υπαρχει γενικος ελεγχος για οσους συνδεονται απο τα hotspot υπαρχουν δυο λυσεις.. ειτε να διαθεσουμε 2-3 c-classes στη διαθεση των hotspots (πχ. 200,201,202) ειτε να αποδωθουν
δευτερα c-class στους κομβους ετσι ωστε να υπαρχει πληθωρα ips. Βεβαια, δε συμφωνω/καταλαβαινω με τη μειωμενη προσβαση των clients στις υπηρεσιες δικτυου.. Τουλαχιστον οχι στη φαση που ειμαστε ακομα(μικρο μεγεθος δικτυου, οχι τπτ αλλο!)
Μπορει καποιος να τεσταρει το hotspot μου? Εστησα τα υλικα την τελευταια μερα πρωτου φυγω, αλλα μολις πριν λιγες μερες εστησα το hs και περασα και τη σελιδα του tiago.
Nα δει αν βγαινει η front page, αν κανει login, αν παιρνει inet απο τον proxy, αν βλεπει δικτυο.. Να μου το επιβεβαιωσει καποιος να το βαλω στις υπηρεσιες κομβων.