ΣΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΔΥΝΑΤΑ, ΕΥΚΡΙΝΗ! ΔΙΑΒΙΒΑΣΕ!
Γεια σου τολια.. εχω την εντυπωση οτι καπου μου εχεις στειλει μην (σε forum, σε emai, δε θυμαμαι, παει καιροςl) για λινκ με το Καστρο-Κυλληνη. Ισως να κανω και λαθος.
Κοίτα, το πιάτο είναι εκ των ούκ άνευ για τέτοιες αποστάσεις.
Θα συμφωνουσα απολυτα.. και για οποιοδηποτε λινκ! ακομη και για 300μετρα!
Ίσως να βγαίνει και εκεί που έχουμε τον κόμβο για Πάτρα, αλλά δεν έχουμε router με 3ο ελεύθερο IF.
Εχουμε ενα ελευθερο εκει, αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα. Εκει που ειναι ο κομβος που βλεπεις στο wind.. δε θελω να σε απογοητευσω, αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να γινει κατι για το συγκεκριμενο. Γιατι δεν μπορουμε να κανουμε ενα reboot στο router, ποσο μαλλον να ανεβασουμε πιατο και να βγαλουμε επιπλεον λινκ! Μην ψαχνεις τους λογους.. απλα αποκλειεται!
Απο εκει που ειναι πολυ πιθανο να βγαινει ειναι o κομβος
http://wana.gr/wind/?page=nodes&node=43 τον οποιο εχει αναλαβει ο seniortiago. προσωπικα πιστευω οτι μπορει να βγει ΠΟΛΥ καλο λινκ μιας και το δικο σου σημειο ειναι εξαιρετικα ψηλα!
Απλα αμφιβαλλω για την βιωσημοτητα του κομβου.. Πρεπει να ριξεις πολληηηηηηηηηηη δουλεια σε αυτο. Μπορουμε και εμεις να σε βοηθησουμε με τις οποιες γνωσεις εχουμε..
απο εξοπλισμό εχουμε διαθέσιμο ενα routerstation pro ενα bullet m5, και κάρτες r52 επίσης μια grid στρογγυλη στα 31 dbi.
δεν το συζηταμε.. μικροτικ! τα bullet κανουν μονο για κανεναν client. Και ουτε καν για μακρινο.
ενός πιατου 120cm( θα δοκιμάσουμε και τη grid παραλληλα), και 1-2 κάρτες ακόμη( ακουω προτασεις για τις κάρτες)
Δε θα βαλεις τετοιο πιατο, δεν εχει νοημα. Θα βαλεις ενα 80αρι που θα παιρνει αρκετη κλιση προς τα κατω (πχ gibertini). Καρτα ΧR5 για εγγυημενα αποτελεσματα. Το ξερω ειναι λιγο τσιμπημενη, αλλα και αυτο που λεμε να φτιαξουμε ειναι λιγο extreme. Αν εχεις καποια αλλη μπορεις να δοκιμασεις, αλλα δε νομιζω οτι μπορεις να ανεβαινεις στα 1200 κατε λιγο για να κανεις δοκιμουλες. Καλυτερα να βαλεις κατι σιγουρο. Ισως και η R5H να εκανε δουλεια.. ΙΣΩΣ.
Και νομιζω οτι ξερω ποια grid εχεις. Πανακριβη ειναι, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν την εχει δοκιμασει κανενας για να ξερουμε τις επιδοσεις της. Εμενα προσωπικα θα με ενδιεφερε πολυ να τη δουμε πως τα πηγαινει σε σχεση με ενα πιατο 80αρι.
θα στοιχηματιζα παντως στο 80αρι για καλυτερη ζευξη.
Πάντως είναι ευχάριστο το ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Κεφαλλονιά και ευελπιστώ ότι θα προχωρήσει το θέμα, ίσως όχι άμεσα αλλά θα γίνει.
Στο μυαλο μου αυτος ο ανθρωπος! Ετσι καπως το βλεπω κι εγω..
Για κάρτες, με μια SR5 είστε καλυμένοι πιστεύω. Αν και έχουμε βγάλει μακρικά links με απλές, CM9...
SR5 ειναι αρχαια πλεον. Στη χειροτερη R5H, αλλα με απιφυλαξη.
Το ερωτημα το δικο μου.. Στην κεφαλονια.. εχετε δικτυο??? Η μιλαμε να βγαλουμε λινκ με σενα και μετα να αρχισεις σιγα σιγα να βαζεις κοσμο? (δηλαδη να το τρεχεις ολο μονος σου..?)