Καλώς ήλθατε στο Wireless Amateur Network of Amaliada

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργείτε θέματα, να δημοσιεύετε απαντήσεις σε υπάρχοντα νήματα, να αλληλοεπιδράτε με τους συναδέλφους σας, να αποκτάτε το δικό σας ιδιωτικό messenger και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορο και εντελώς δωρεάν, οπότε τι περιμένετε;

Κανόνες λειτουργίας Forum

Xnara

Member
Wireless Users
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
890
Reaction score
0
Points
16
Οι ακόλουθοι Κανόνες Λειτουργίας θεσπίστηκαν ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο forum του WANA. Η εγγραφή και η συμμετοχή σας στο forum του WANA σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Κανόνων λειτουργίας. Παρακαλούμε ελέγξτε τις επιμέρους κατηγορίες του forum για την τυχόν ύπαρξη συμπληρωματικών κανόνων, οι οποίοι ισχύουν παράλληλα με τους παρόντες Κανόνες λειτουργίας.

Γενικοί κανόνες για τα μηνύματα:

  • Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greekglish. Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το μήνυμα με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.
  • Τα μηνύματα θα πρέπει να δημοσιεύονται σε περιοχή, της οποίου η θεματολογία (τίτλος - περιγραφή) σχετίζεται με το περιεχόμενο των μηνυμάτων. Ο τίτλος των μηνυμάτων θα πρέπει να αποτελεί μια σύντομη περιγραφή του περιεχόμενου τους, καθώς και να είναι όσο το δυνατόν πιο «κατατοπιστικός», ώστε να μην παραπλανούνται οι αναγνώστες. Αν διαπιστώσετε ότι ένα θέμα βρίσκεται σε λανθασμένη κατηγορία, ειδοποιήστε τον moderator προκειμένου να μετακινήσει το θέμα στην ορθή κατηγορία.
  • Πριν ζητήσετε / ρωτήσετε κάτι ακολουθήστε τους παρακάτω απλούς κανόνες:

    1) Χρησιμοποιήστε το "Search/Αναζήτηση" του forum (Ίσως να υπάρχει αυτό που ζητάτε σε κάποιο παλιότερο topic / μήνυμα)
    2) Μην "απαιτείτε", αλλά ζητήστε ευγενικά αυτό που θέλετε με όσο τον δυνατό πιο σαφή τρόπο. Θυμηθείτε ότι με μια σαφέστερη περιγραφή γλιτώνετε χρόνο και για εσάς και για τους άλλους.
    3) Θυμηθείτε ότι οι υπόλοιποι χρήστες του Forum δεν είναι υποχρεωμένοι να σας απαντήσουν και ότι δεν υπάρχουν για τα πάντα απαντήσεις.​
  • Οταν θέλετε να απαντήσετε σε κάποιο μήνυμα πατήστε στο "Απάντηση/Reply". Δεν χρειάζεται να ξεκινάτε νέο θέμα.
  • Ελέγξτε το μήνυμα σας, αφού το ανεβάσετε για αβλεψίες που τυχόν αλλοιώνουν το νόημα του . Μην κάνετε συμπληρωματικό μήνυμα για να αλλάξετε κάποια λεπτομέρεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή "Edit/Επεξεργασία" για να διορθώσετε τα μήνυμά σας. Επίσης έχετε την δυνατότητα να διαγράψετε τελείως κάποιο δικό σας λανθασμένο μήνυμαπατώντας το "Χ".
  • Όταν απαντάτε σε ένα μήνυμα δεν είναι ανάγκη να κάνετε παράθεση σε ολόκληρο το προηγούμενο μήνυμα, παρά μόνο στο σημείο στο οποίο αναφέρεστε.
  • Τα μηνύματα (μήνυμα) των μελών μπορεί να εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις, αλλά παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στην όσο το δυνατόν πληρέστερη τεκμηρίωση των απόψεών τους.
  • Φροντίστε να μην δυσφημίζετε οποιοδήποτε αλλά να παραθέτετε επιχειρήματα σε χαμηλούς τόνους. Τα παράπονα σας ακούγονται και πέρα απο τα όρια του forum και δεν θα πρέπει να δώσουμε σε κανέναν δικαίωμα να μας κατηγορήσει χωρίς λόγο.
  • Απαγορεύεται να βρίζουμε ή να χρησιμοποιούμε λέξεις και φράσεις που προσβάλουν τα άλλα μέλη.
  • Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα (site) ή από κάποια άλλη έντυπη ή μη πηγή, καλό είναι να αναφέρετε και την προέλευση του κειμένου στο τέλος του.
  • Το forum σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνείτε με τα άλλα μέλη μέσω προσωπικού μήνυματος (PM), οπότε καλό είναι να αποφεύγετε απαντήσεις για ένα θέμα ή συζήτηση που αφορά μονο δυο άτομα.

Ευχαριστούμε
 
Top Bottom