Καλώς ήλθατε στο Wireless Amateur Network of Amaliada
Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργείτε θέματα, να δημοσιεύετε απαντήσεις σε υπάρχοντα νήματα, να αλληλοεπιδράτε με τους συναδέλφους σας, να αποκτάτε το δικό σας ιδιωτικό messenger και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορο και εντελώς δωρεάν, οπότε τι περιμένετε;
Εκεί μέσα έχω όλο μου το βιος από ταινίες, σειρές κτλ. Τα έχω για το σπίτι. Άντε να βλέπω το τελευταίο επεισόδιο του Dexter και να πέσει κανα link βραδυάτικα πριν το τέλος!
Τι να παίξει ρε, δεν υπάρχει έτοιμο για rpi και πρέπει να το κάνω compile αλλά είναι για intel επεξεργαστές κυρίως και δεν βγάζω άκρη. Πρέπει να μπω στο forum του raspberry και να ρωτήσω εκεί κανέναν αν το έχει κάνει. Ολοι οι οδηγοί πάντως που βρήκα κολλάνε σε διάφορα σημεία...
¨Εχω ένα απο την πρώτη φουρνιά που τρέχει rasbian και xmbc. Δείχνει ταινίες HD άψογα. Τώρα περιμένω το δεύτερο, το οποίο προορίζεται να αντικαταστήσει ένα via mini itx που τρέχει debian με βασικές υπηρεσίες (bind9, samba, ftp, dc++, apache, proxy) στον κόμβο μου στο awmn. Μόλις το στήσω, θα ενημερώσω.
Τελείωσα το setup, το έβαλα και να φορτώνει αυτόματα με την εκκίνηση και βλέπουμε. Προς το παρόν, πρέπει να κάνει hash τα αρχεία και δουλεύει την cpu του RasPi πάνω από 95%. Είναι και πολλά και σε δικτυακό NAS οπότε λογικά θα αργήσει. Σε λίγες ημέρες, θα έχουμε νεώτερα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.