Καλώς ήλθατε στο Wireless Amateur Network of Amaliada

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργείτε θέματα, να δημοσιεύετε απαντήσεις σε υπάρχοντα νήματα, να αλληλοεπιδράτε με τους συναδέλφους σας, να αποκτάτε το δικό σας ιδιωτικό messenger και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορο και εντελώς δωρεάν, οπότε τι περιμένετε;

Αναβάθμιση κεντρικού Access Point

Axrst

da SysOp
Staff member
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
3.311
Reaction score
60
Points
48
Περιοχή
Αμαλιάδα
Website
www.axrst.com
Αύριο το πρωί, μετά από αρκετές καθυστερήσεις, Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, θα γίνει επιτέλους η αναβάθμιση στον κεντρικό κόμβο του δικτύου μας.

Το ταρατσοπισί είναι επιτέλους έτοιμο και θα εκγατασταθεί στη θέση του routerboard που μας εξυπηρετεί μέχρι τώρα. Επίσης θα μπει μια τέταρτη κεραία η οποία θα εξυπηρετήσει τη Νότια - Νοτιοανατολική περιοχή της πόλης.

Συνεπώς, το δίκτυο δεν θα λειτουργεί για μερικές ώρες. Αν όλα πάνε καλά, το μεσημέρι θα γίνουν δοκιμές, ρυθμίσεις και από το απόγευμα, θα είμαστε πάλι on-line όλοι.

Από Παρασκευή θα συνδεθούν και τα άλλα μέλη που είναι για την τέταρτη κεραία.

Εκ του WANA NOC
 

Axrst

da SysOp
Staff member
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
3.311
Reaction score
60
Points
48
Περιοχή
Αμαλιάδα
Website
www.axrst.com
Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Φαίνεται όλα να δουλεύουν μια χαρά. Οπότε μπορούνε πλέον να συνδεθούν και οι τελευταίοι εναπομείναντες στην κεραία 4.

Με μια πρώτη δοκιμή, φορτώνωντας κατα 10 mbit κάθε AP, το cpu usage δεν ξεπερνούσε το 18%

Μένει τώρα να το δοκιμάσουμε και με τον ΑΝτωνάτο επάνω
 
Top Bottom