το προηγούμενο χρώμα στο forum ήταν πολύ ωραίο.. οχι οτι κ αυτό δεν είναι, αλλα....μμμ οκ.
τα avatars μας πηγαν για κατούρημα..?
Όχι, απλά έγινε upgrade και έπρεπε να ξανα περαστούν οι ρυθμίσεις απο την αρχή
Όποιο θέλετε, αν και αυτό με λίγο πιο επεξεργαμένο logo και αλλαγή των κουμπιών σε ελληνικά, θα είναι κορυφή
Γίνεται να μπορεί να διαλέξει ο καθένας το θέμα που του αρέσει, αλλά δεν γίνεται να κάνουμε edit αλλαγές σε όλα τα θέματα όταν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι..
Έχω βάλει 4 καινούργια (απο τα καλύτερα) styles, μπορείτε να τα δείτε όλα (συνήθως κάτω αριστερά έχει drop down menu), και να δείτε πιο σας αρέσει ώστε να κρατήσουμε αυτο
[ Επειδή το psx δέν δείχνει το menu, αφού το δείτε, γυρίστε με το back του browser στο προηγούμενο θέμα ]
Ένα style είναι, μην κολλάς στις λέξεις..(και εικονίδια, όλα αλλάζουν..)Που κολλάει το mac theme με το wana forum?
Tο προηγούμενο, υπάρχει ήδη, είναι to webber enhanced,Να υπάρχει επιλογή για το αμέσως προηγούμενο αλλά και για το πρώτο όταν έγινε η μετάβαση σε ipb.
Δεν γίνεται όμως όταν θέλουμε να κάνουμε κάποια αλλαγή, να την κάνουμε σε όοοοολα τα styles.. Αν και πέρα απο αυτό κάτι ενιαίο είναι αλλιως..Επίσης, εφ'οσον υπάρχει η δυνατοτητα για επιλογή theme ανά χρήστη, θα ήταν τουλάχιστον ανόητο να γίνει
ψηφοφορία και να μείνει μόνο ΕΝΑ...
Τα περισσότερα styles είναι 'fluid', δηλαδή προσαρμόζονται στο μέγεθος της οθόνης.(επίσης widescreen και μη theme απαραίτητο... να προσαρμόζεται τουλάχιστον....)
πολύ απλά γιατί το πράσινο πάνω στο γαλάζιο είναι σαν τον spiderman μέσα στο batmobile.
μινιμαλισμός και κλιμακωτές αποχρώσεις γιατί βοηθάει στο μάτι. αυτό και μόνο αρκεί νομίζω...
Μινιμαλισμός και κλιμακωτές αποχρώσεις γιατί βοηθάει στο μάτι. Αυτό και μόνο αρκεί νομίζω...
Πολύ απλά γιατί το πράσινο πάνω στο γαλάζιο είναι σαν τον spiderman μέσα στο batmobile.
Μινιμαλισμός και κλιμακωτές αποχρώσεις γιατί βοηθάει στο μάτι. Αυτό και μόνο αρκεί νομίζω...
Ημαρτον... τι άλλο να πω... αυτό και μόνο με το homo φτάνει... Έλεος!!!
Ημαρτον... τι άλλο να πω... αυτό και μόνο με το homo φτάνει... Έλεος!!!