Καλώς ήλθατε στο Wireless Amateur Network of Amaliada

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργείτε θέματα, να δημοσιεύετε απαντήσεις σε υπάρχοντα νήματα, να αλληλοεπιδράτε με τους συναδέλφους σας, να αποκτάτε το δικό σας ιδιωτικό messenger και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορο και εντελώς δωρεάν, οπότε τι περιμένετε;

Νεκροψία Σε Ζωντανό!

Xnara

Member
Wireless Users
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
890
Reaction score
0
Points
16
Ένας άνδρας από τη Βενεζουέλα, ο οποίος θεωρείτο επίσημα νεκρός, ξύπνησε στο νεκροτομείο με φοβερούς πόνους, καθώς οι ιατροδικαστές είχαν ήδη ξεκινήσει τη νεκροψία του. Ο 33χρονος Carlos Camejo, μεταφέρθηκε ύστερα από αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο νεκροτομείο, όπου οι υπεύθυνοι ξεκίνησαν αμέσως τη νεκροψία του. Προς μεγάλη τους έκπληξη όμως, διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πάει καλά όταν, ανοίγοντας τομή στο πρόσωπο του, ο «νεκρός» αιμορράγησε.
«Ήμουν αναίσθητος αλλά συνήλθα εξαιτίας του αφόρητου πόνου» δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ο 33χρονος. «Η γυναίκα μου κλήθηκε στο νεκροτομείο για να αναγνωρίσει το πτώμα μου και τελικά με βρήκε να περπατάω στο διάδρομο» πρόσθεσε.



Πηγή:cosmo.gr
 
Top Bottom