- Αναρτήσεις
- 3.312
- Reaction score
- 60
- Περιοχή
- Αμαλιάδα
- Website
- www.axrst.com
Μιας και ήρθε η ώρα να αναβαθμίσω τον κεντρικό υπολογιστή στη σχολή, μου ήρθε η ιδέα, να βάλω εκεί αυτόν που έχω τώρα σπίτι και να πάρω για το σπίτι έναν Mac Pro. Αυτός λοιπόν θα έχει αυτούς τους επεξεργαστές:
(μάλλον στα 2,8 το μοντέλλο θα πάρω).
Εκτός από Mac OS X Λοιπόν, θέλω να τρέχω dual boot και windows (και linux άμα λάχει, αλλά αυτό δεν μας απασχολεί τώρα). Με ποιά έκδοση των windows λέτε να μπορώ να εκμεταλλευτώ το hardware Και να μην πηγαίνουν χαμένοι οι δύο τετραπύρινοι; Τα απλά 32μπιτα XP κάνουν; ή όχι; Υπ' όψιν οτι η χρήση, θα είναι σπιτική: παιχνίδια, video editing, music editing και γενικά απ' όλα.
Έχω βέβαια και κάποιο hardware που θέλω να χρησιμοποιήσω όπως οι εκτυπωτές μου (canon) η κάρτα τηλεόρασης, μια επαγγελματική κάρτα ήχου Maudio, usb MIDI interface κτλ. Μήπως μια ενδεχόμενη 64μπιτη έκδοση, τα απαξιώσει αυτά; Για vista δεν νομίζω να λέμε...
- 8-core: Two 2.8GHz, 3.0GHz, or 3.2GHz Quad-Core Intel Xeon 5400 series processors
- Enhanced Intel Core microarchitecture
- 12MB of L2 cache per processor (each pair of cores shares 6MB)
- 128-bit SSE4 SIMD engine
- 64-bit data paths and registers
- Energy efficiency optimization
- 1600MHz, 64-bit dual independent frontside buses
(μάλλον στα 2,8 το μοντέλλο θα πάρω).
Εκτός από Mac OS X Λοιπόν, θέλω να τρέχω dual boot και windows (και linux άμα λάχει, αλλά αυτό δεν μας απασχολεί τώρα). Με ποιά έκδοση των windows λέτε να μπορώ να εκμεταλλευτώ το hardware Και να μην πηγαίνουν χαμένοι οι δύο τετραπύρινοι; Τα απλά 32μπιτα XP κάνουν; ή όχι; Υπ' όψιν οτι η χρήση, θα είναι σπιτική: παιχνίδια, video editing, music editing και γενικά απ' όλα.
Έχω βέβαια και κάποιο hardware που θέλω να χρησιμοποιήσω όπως οι εκτυπωτές μου (canon) η κάρτα τηλεόρασης, μια επαγγελματική κάρτα ήχου Maudio, usb MIDI interface κτλ. Μήπως μια ενδεχόμενη 64μπιτη έκδοση, τα απαξιώσει αυτά; Για vista δεν νομίζω να λέμε...