Καλώς ήλθατε στο Wireless Amateur Network of Amaliada

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργείτε θέματα, να δημοσιεύετε απαντήσεις σε υπάρχοντα νήματα, να αλληλοεπιδράτε με τους συναδέλφους σας, να αποκτάτε το δικό σας ιδιωτικό messenger και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορο και εντελώς δωρεάν, οπότε τι περιμένετε;

Εξώδικα, Οσφπ - Αεκ

Axrst

da SysOp
Staff member
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
3.311
Reaction score
60
Points
48
Περιοχή
Αμαλιάδα
Website
www.axrst.com
"Μπορεί χθες ο Ολυμπιακός να μην αντέδρασε με κάποια ανακοίνωση στα όσα φέρονται να είπε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ οι Νικολαΐδης και Ριβάλντο, όμως, σήμερα η πειραϊκή ΠΑΕ πέρασε στην αντεπίθεση. Με εξώδικο που απέστειλε στον πρόεδρο της Ένωσης και τον Βραζιλιάνο άσο απαιτεί να διαψεύσουν εντός 24 ωρών, όσα ειπώθηκαν σε βάρος του Ολυμπιακού.

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. απέστειλε σήμερα στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Θεμιστοκλή Νικολαΐδη και στον ποδοσφαιριστή της εν λόγω ΠΑΕ, Βίτορ Μπόρμπα Φερέιρα Ριβάλντο, εξώδικο διαμαρτυρία - πρόσκληση, με την οποία τους καλεί να διαψεύσουν, εντός 24 ωρών, τα όσα δυσφημιστικά για την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., φέρονται να ανέφεραν σε χθεσινή συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΚ και τα οποία δημοσιεύονται σήμερα τόσο στον αθλητικό, όσο και στον πολιτικό Τύπο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ. "
 

Axrst

da SysOp
Staff member
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
3.311
Reaction score
60
Points
48
Περιοχή
Αμαλιάδα
Website
www.axrst.com
Asgan από aek.com:

Τα φερόμενα ως λεγόμενα του κ. Ντέμη Νικολαίδη και του ποδοσφαιριστή μας Ριβάλντο σε ιδιωτικές συζητήσεις εντός των αποδυτηρίων, είναι τόσο αληθή όσο τα φερόμενα ως λεγόμενα σε υποτιθέμενες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις (που φέρονται να υπάρχουν σε κασέτες που δεν έχουν βγει εξ' ολοκλήρου στη δημοσιότητα) μεταξύ γνωστών παραγόντων του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων φέρονται να είναι, παράγοντες της ΕΠΟ, παράγοντες διαιτησίας, παράγοντες ομάδων με τα ονόματα "κοκκαλιάρης", "περίεργος" κλπ, και στις οποίες φέρονται να λένε υποτιθέμενες ατάκες του τύπου: "ο ολυμπιακός και το αιγάλεω να νικάνε και οι άλλοι να πάνε να μπιπ"
 

Axrst

da SysOp
Staff member
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
3.311
Reaction score
60
Points
48
Περιοχή
Αμαλιάδα
Website
www.axrst.com
ΜΑΚΗΣ από aek.com:

Προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Σε συνέχεια του εξωδίκου σας, σχετικά με τις φημολογούμενες συνομιλίες μεταξύ της διοίκησης και μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τα ακόλουθα:

Κατʼ αρχήν θεωρούμε αδιανόητο ένας σοβαρότατος σύλλογος όπως ο δικός σας, που έχει τεράστια εμπειρία από ψυχοφθόρες δικαστικές διαμάχες-μέχρι και τίτλο «πρωταθλητή» έχει αποκτήσει μʼ αυτές-να επιλέγει την δικαστική οδό για να διερευνήσει δηλώσεις και σχόλια που φέρονται να έκαναν μέλη ενός άλλου συλλόγου σε μία ιδιωτική τους συνομιλία στα αποδυτήρια του προπονητηρίου τους.

Κατά δεύτερο λόγο θεωρούμε απαράδεκτη την αναφορά σας σε δημοσιογραφικές φήμες χωρίς ιδιαίτερη τεκμηρίωση, δεδομένου ότι στο παρελθόν η εταιρεία σας, μέλη του ποδοσφαιρικού σας τμήματος και της διοίκησης, καθώς και θερμότατοι φίλοι του συλλόγου σας (π.χ. ο κος Γκαγκάτσης) έχουν ταλαιπωρηθεί από ασύστατες φήμες που άγγιξαν ακόμη και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα τους.

Ποιός μπορεί άλλωστε να ξεχάσει τις ανυπόστατες φήμες που έφεραν το 1979 τον εκλεκτό πρόεδρο του Ολυμπιακού κύριο Λεωνίδα Θεοδωρακάκη κατηγορούμενο για δωροδοκία παικτών της Ρόδου, στον αγώνα-διαφήμιση του ποδοσφαίρου Ρόδος-ΟΣΦΠ 3-4 από 3-1; Ποιός άραγε θα μπορούσε να υιοθετήσει τις αβασάνιστες φήμες για δωροδοκία ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ από τον εντιμότατο (το γεγονός ότι αργότερα κλείσθηκε στην φυλακή αποδίδεται στην σχετική παράδοση των προέδρων του ΟΣΦΠ και μόνο) πρόεδρο του Ολυμπιακού κύριο Κοσκωτά, στον αγώνα κυπέλλου ΑΕΚ-ΟΣΦΠ 1-3, στις 10 Φεβρουαρίου 1988;

Ποιός δεν θυμάται το προσωπικό δράμα ποδοσφαιριστή σας, την γυναίκα του οποίου αήθεις φήμες που εκτοξεύθηκαν από χαμερπή ανθρωπάρια έφεραν να διατηρεί «φιλικότατες» σχέσεις με άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας σας;

Ποιός σώφρων άνθρωπος θα μπορούσε να αποδεχθεί τις πέρα από κάθε λογική, απαράδεκτες φήμες που δηλητηρίαζαν επί σειρά ετών το καθʼ όλα καθαρό και διάφανο πολιτικό και αθλητικό σκηνικό της χώρας μας και έφεραν τον πρόεδρό σας κύριο Σωκράτη Κόκκαλη να έχει διενεργήσει, δρώντας ως πράκτορας ξένων μυστικών υπηρεσιών, κατασκοπία εναντίον της Ελλάδας; Είναι ευτύχημα βέβαια που η αδέκαστη ελληνική δικαιοσύνη, απαξιώντας να ασχοληθεί σοβαρά με την υπόθεση, απέδωσε «με τη βούλα» τον εκλεκτό πρόεδρο του σωματείου σας άσπιλο και αμόλυντο στον ελληνικό αθλητικό και επιχειρηματικό στίβο.

Εννοείται βέβαια πως κανείς δεν διανοείται να δώσει βάση στις εξίσου ανυπόστατες και αστήρικτες φήμες που έφεραν το σωματείο σας και τον πρόεδρό του να ελέγχει το ποδοσφαιρικό παρασκήνιο της χώρας μας, μέσω της «παράγκας» που υποτίθεται πως δημιούργησαν μαζί με εξαιρετικά μέλη της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας, όπως ο πρώτος παγκοσμίως άνθρωπος πού ανάρρωσε από σκλήρυνση κατά πλάκας κύριος Λούβαρης, οι αδερφοί Μητρόπουλοι, ο κύριος Γκαγκάτσης, ο κύριος Σπάθας, ο κύριος Πανόπουλος («περίεργος») και άλλα εκλεκτά μέλη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θεωρούμε φυσικά ότι κανείς νουνεχής άνθρωπος δεν θα μπορούσε να υιοθετήσει τις απαράδεκτες και ασύστατες φήμες που έφεραν τον εκλεκτό φίλο του Ολυμπιακού και πρόεδρο της ΕΠΟ κύριο Γκαγκάτση να έχει διενεργήσει «μαύρη αγορά» εισιτηρίων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το 2004. Είναι άλλωστε σαφές ότι οι χιλιάδες έλληνες φίλαθλοι που βρέθηκαν στην Πορτογαλία και του απηύθυναν την παραπάνω κατηγορία ήταν επηρεασμένοι από το μεθύσι του θριάμβου της Εθνικής μας ομάδας και προέβησαν σε εσφαλμένες εκτιμήσεις.

Για να επανέλθουμε στην ιδιωτική συνομιλία των ανθρώπων της ΑΕΚ, σας διαβεβαιώνουμε ότι το μόνο πράγμα που ελέχθη και αφορά τον Ολυμπιακό ήταν η έκφραση θαυμασμού του προέδρου μας κυρίου Νικολαϊδη, για τους εξαιρετικούς νομικούς χειρισμούς των ανθρώπων του Ολυμπιακού στις αίθουσες των δικαστηρίων, οι οποίοι και του επέτρεψαν να επιτύχει τον περηφανή νομικό άθλο της αποκόμισης τριών βαθμών σε αγώνα που έχασε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ενδεικτικό του θαυμασμού όλων είναι η δήλωση του προπονητή μας κυρίου Κωστένογλου:
«Mας φύλαξε ο Θεός και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν είναι τόσο ικανοί όσο οι δικηγόροι του. Διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε ποτέ να τους βάλουμε 4 τέρματα».

Επίσης ο ποδοσφαιριστής μας Ριβάλντο, στην περίφημη πλέον όσο και παραποιημένη δήλωσή του ανέφερε:
«Με τέτοιο νομικό επιτελείο που βλέπω φέτος στον Ολυμπιακό αμφιβάλλω κατά πόσο ήταν απαραίτητη η δική μου συμμετοχή στα 3 πρωταθλήματα που κατέκτησα μαζί του».

Επίσης, το περίφημο θέμα που δημιουργήθηκε με την σχέση του κυρίου Γκαγκάτση με τον σύλλογό σας οφείλεται σε παρανόηση. Το μόνο που σχολιάσθηκε από τον πρόεδρό μας ήταν το σφοδρό και καθʼ όλα νομότυπο πάθος του προέδρου της ΕΠΟ να συμπαρασταθεί στον νομικό αγώνα του Ολυμπιακού και η ευγενική του επιθυμία να υπηρετήσει στο μέλλον το τιμημένο σωματείο σας από οποιαδήποτε θέση.

Είναι κρίμα λοιπόν το ιστορικό σας σωματείο να δίνει βάση σε ατεκμηρίωτες φήμες, με κίνδυνο να δηλητηριασθούν οι σχέσεις του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, που τόσο πολύ «συσφίχθηκαν» κατά τον πρόσφατο αγώνα των ομάδων μας. Και μόνο το γεγονός ότι οι φήμες αφορούν συζήτηση που έγινε στα αποδυτήρια, σε χώρο όπου κάποιοι από τους συνομιλητές, π.χ. οι αθλητές μας Μπλάνκο, Εντίνιο, Λυμπερόπουλος, Καφές, νομιμοποιούνται να είναι ακόμη και γυμνοί, σε συνάρτηση με την έκβαση του πρόσφατου μεταξύ μας αγώνα θα έπρεπε να σας αποτρέψει από κάθε διάθεση για αναφορά σʼ αυτήν. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί ο οποιοσδήποτε κακόπιστος να σας απευθύνει το γνωστό από την εξαιρετική διήγηση του Λάκη Λαζόπουλου σλόγκαν, στο ανέκδοτο με το λιοντάρι «τελικά, φίλοι μας Ολυμπιακοί, πρέπει να ομολογήσετε πως δεν κρυφοκοιτάτε στα αποδυτήριά μας μόνο για το εξώδικο»!
 

Zattara

Active Member
Wireless Neutrons
Εγγραφή
23 Σεπτεμβρίου 2007
Αναρτήσεις
1.026
Reaction score
4
Points
38
Age
36
Περιοχή
Amaliada
κοιτα να δεις...... επειδη βαριεμαι να διαβασω ολα αυτα... βγαλε μια περιληψη.

και σου απανταω μετα......


glositsa.gif
glositsa.gif
:cool: :cool: :cool:
 
Top Bottom