Καλώς ήλθατε στο Wireless Amateur Network of Amaliada

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργείτε θέματα, να δημοσιεύετε απαντήσεις σε υπάρχοντα νήματα, να αλληλοεπιδράτε με τους συναδέλφους σας, να αποκτάτε το δικό σας ιδιωτικό messenger και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορο και εντελώς δωρεάν, οπότε τι περιμένετε;

Συνέντευξη Crocus

Axrst

da SysOp
Staff member
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
3.311
Reaction score
60
Points
48
Περιοχή
Αμαλιάδα
Website
www.axrst.com
MAKHS said:


Αγαπητέ κύριε πρόεδρε της ΠΑΕ Ολυμπιακός,

Είμαστε μία ομάδα φίλων της ΑΕΚ που με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθήσαμε το κυριακάτικο διάγγελμά σας, αυτό που οι δημοσιογράφοι που σας παρακολούθησαν και χειροκρότησαν(!), χωρίς να τολμήσουν να θέσουν την παραμικρή σοβαρή ερώτηση, αποκαλούν …συνέντευξη τύπου. Θα θέλαμε να σχολιάσουμε τα όσα δηλώσατε αφʼ ενός μεν για να υπερασπιστούμε την αγαπημένη μας ομάδα αφʼ ετέρου δε για να σας βοηθήσουμε να μην επαναλάβετε στο παρελθόν τα ίδια λάθη που διαπράξατε στο χθεσινό σας παραλήρημα.

Κατʼ αρχήν θέλουμε να σας συγχαρούμε για την ζωντάνια και το σφρίγος που σας χαρακτηρίζει παρά την ηλικία σας. Παρά τις όποιες αμφιβολίες για την πνευματική σας διαύγεια, οφείλει κανείς να ομολογήσει ότι η σωματική σας υγεία βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο. Φαίνεται πως η κατάκτηση τόσων τίτλων, πέτσινων και χάρτινων, προσδίδει στα στελέχη του συλλόγου σας σφρίγος και δύναμη. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει ότι ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, κύριος Λούβαρης, είχε στο παρελθόν ξεπεράσει ανήκεστο βλάβη της υγείας του (σκλήρυνση κατά πλάκας), η οποία μάλιστα του στέρησε το δικαίωμα να αποδείξει την αθωότητά του ενώπιον των ελληνικών δικαστηρίων σε μεγάλο πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο της περασμένης δεκαετίας;

Η δική σας μάλιστα υγεία μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτών που καταναλώνουν συστηματικά υψηλές ποσότητες της ουσίας crocus (του φυτού crocus sativus L.), που ευδοκιμεί στην περιοχή της Κοζάνης (προσοχή όχι της Λωζάνης) κι έχει εξαιρετικές θεραπευτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Το δε πάθος με το οποίο υπερασπίζεσθε τα συμφέροντα της ομάδας σας παραπέμπει σε άνθρωπο που είναι διατεθειμένος να πετύχει κατορθώματα όμοια με αυτά των κασκαντέρ.

Φοβόμαστε όμως ότι το πάθος σας οδήγησε σε σφάλματα και κυρίως σε ψευδείς και δυσφημιστικές αναφορές εναντίον μελών της Ενωσίτικης οικογένειας, τις οποίες ελπίζουμε να κληθείτε να αποδείξετε στα αρμόδια δικαστήρια. Εμείς, ως φίλοι της ΑΕΚ, δεν θα ασχοληθούμε με το νομικό μέρος της συνέντευξης παρά μόνο με το οπαδικό-συμβολικό μέρος της που μας αφορά άμεσα. Κατʼ αρχήν, και μόνο το γεγονός ότι την ημέρα της «φιέστας» που διοργανώσατε για την «κατάκτηση» του τίτλου ασχοληθήκατε μόνο με την ΑΕΚ αποδεικνύει ότι ακόμη κι εσείς θεωρείτε την ΑΕΚ πρωταθλήτρια και μοναδική απειλή για την ποδοσφαιρική «αυτοκρατορία» σας. Όσον αφορά τα σχόλιά σας για το «κόμπλεξ» του κυρίου Νικολαϊδη απέναντι στον Ολυμπιακό, απλώς σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στην προϊστορία των αγώνων ΑΕΚ-ΟΣΦΠ με τον Ντέμη Νικολαϊδη ως ποδοσφαιριστή και να αρχίσετε να εθίζεστε στην ιστορία που από φέτος-με την τεσσάρα-αρχίζει να γράφεται με τον Ντέμη Νικολαϊδη ως πρόεδρο.

Το κόμπλεξ, από την ιατρική τουλάχιστον σκοπιά, διακατέχει συνήθως αυτούς που σε κάποια φάση της ζωής τους αναγκάστηκαν να απαρνηθούν για ευτελείς λόγους αξίες, στάσεις ζωής και ιδανικά, ακόμη και αν αυτά συνδέονται με ποδοσφαιρικά πιστεύω. Από αυτή την άποψη η ομάδα μας ευτύχησε να έχει για πρόεδρό της έναν άνθρωπο που ποτέ του δεν απαρνήθηκε τα ποδοσφαιρικά του ιδανικά παρά τις δελεαστικές προτάσεις που δέχθηκε στο παρελθόν, κυρίως από σας, κατά την περίοδο που θεωρήσατε σκόπιμο να χτίσετε την ομάδα σας κλέβοντας προπονητές, ποδοσφαιριστές, ακόμη και γιατρούς από την ΑΕΚ. Το γεγονός και μόνο ότι αρνήθηκε τα-πολλά είναι γεγονός-αργύρια που του προτείνατε προκειμένου να απαρνηθεί την ποδοσφαιρική του ιδεολογία και αντί για την φανέλλα με τον δικέφαλο αετό με την ρομφαία να φορέσει την αντίστοιχη με τον νεαρό ροδαλό έφηβο, τον απαλλάσσει από κάθε υποψία κόμπλεξ, το οποίο μάλλον ριζώθηκε από τότε στην δική σας ψυχή. Διαπράξατε άλλωστε το μοιραίο λάθος όλων όσων κρίνουν εξʼ ιδίων τα αλλότρια. Θεωρήσατε πως επειδή εσείς είχατε ήδη «πουλήσει στον διάβολο» την πρότερη πολιτική ιδεολογία σας θα μπορούσατε να αναγκάσετε και τους άλλους να πράξουν το ίδιο. Ίσως μάλιστα στο πρόσωπο του Ντέμη να βλέπατε τον δικό σας γιό, τον Πετράκη, που μικρός φορούσε κι αυτός την τιμημένη κιτρινόμαυρη φανέλλα με τον δικέφαλο στο στήθος. «Εξαγοράζοντας» λοιπόν τον Ντέμη ενδεχομένως να θέλατε να ξεπλύνετε την ντροπή του δικού σας γιού που «αλλαξοπίστησε» σε μεγαλύτερη ηλικία, προφανώς όταν ο πατέρας του διορίστηκε πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα το ίδιο απύθμενο «κόμπλεξ» να σας οδήγησε στην αγορά και μετατροπή σε σκληροπυρηνικό ολυμπιακό του γνωστού για τα ΑΕΚτζήδικα αισθήματά του Βασίλη Τοροσίδη. Σʼ αυτήν την περίπτωση βέβαια πετύχατε διάνα και η επιτυχία σας ίσως ξεπέρασε κάθε φαντασία σας.

Στα όσα αναφέρατε για τον ποδοσφαιριστή μας Ριβάλντο δεν κρίνουμε σκόπιμο να πάρουμε θέση, δεδομένου ότι ο ίδιος σας έδωσε την καλύτερη απάντηση-χαστούκι. Θα σταματήσει να σας κάνει γνωστό και εκτός Ελλάδας, εννοείται στους ποδοσφαιρικούς κύκλους, επειδή σε άλλους κύκλους και δη τους ανακριτικούς είσθε ήδη πολύ γνωστός.

Πάντως οφείλουμε να σας συγχαρούμε για την πίστη που δείξατε στην ομάδα σας όσον αφορά την ποιότητά της και την "κατάκτηση" του φετινού πρωταθλήματος (σε αντίθεση με τις δηλώσεις του Ντέμη Νικολαΐδη που παραδέχθηκε πως η ΑΕΚ δεν απέδιδε όμορφο ποδόσφαιρο), πίστη η οποία αποτυπώθηκε πλήρως σε πρωινή επίσκεψή σας σε προπόνηση της ομάδας σας μόλις τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος, κατά την οποία δηλώσατε πως "αν δεν ήταν ο Αντώνης και η ένσταση θα ήμασταν 7-8 βαθμούς πίσω", "έχω πρόβλημα με την κατάντια της ομάδας στο πρωτάθλημα" και "έχω διαπιστώσει πως στο πρωτάθλημα δεν παίζουμε τίποτα". Είναι γνωστό άλλωστε πως η συνέπεια και η σταθερότητα στις απόψεις είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει, με πιο τρανό παράδειγμα τη διαχρονική πεποίθησή σας πως οι αγώνες πρέπει να παίζονται στα γήπεδα.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να σχολιάσουμε λακωνικά την δήλωσή σας που μας εξέπληξε περισσότερο. Αναφερθήκατε με ιδιαίτερη χαρά και αγαλλίαση στα τέσσερα τέρματα που δέχθηκε η ομάδα μας από τον Παναθηναϊκό, τα οποία φαίνεται πως απάλυναν τον πόνο σας από τα (μόνο) τέσσερα που δεχθήκατε εσείς από την ΑΕΚ. Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με μία σοφή παροιμία «με ξένα αρχ… δεν γίνεσαι γαμπρός».

Τις τρείς τελείες τις βάλαμε, επειδή όπως εσείς είπατε κι εμείς με χαρά αποδεχόμαστε «τώρα είμαστε στα δικαστήρια»

Με τιμή,

Οι φίλοι της ΑΕΚ
 

Axrst

da SysOp
Staff member
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
3.311
Reaction score
60
Points
48
Περιοχή
Αμαλιάδα
Website
www.axrst.com
enwsh_b.jpg
 

Zattara

Active Member
Wireless Neutrons
Εγγραφή
23 Σεπτεμβρίου 2007
Αναρτήσεις
1.026
Reaction score
4
Points
38
Age
36
Περιοχή
Amaliada
οτι και να πεις ειναι αργα...........................πρωταθλημα ξανα στον πειραια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Top Bottom