Καλώς ήλθατε στο Wireless Amateur Network of Amaliada

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργείτε θέματα, να δημοσιεύετε απαντήσεις σε υπάρχοντα νήματα, να αλληλοεπιδράτε με τους συναδέλφους σας, να αποκτάτε το δικό σας ιδιωτικό messenger και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορο και εντελώς δωρεάν, οπότε τι περιμένετε;

WANA. ΜΕΤΑ ΤΙ? 2

Anto-NATOS

Member
Εγγραφή
27 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
228
Reaction score
0
Points
16
Περιοχή
ΜΑΡΑΘΕΙΑ
Δεχτώ το ότι ο εξοπλισμός είναι αξιόπιστος και καλός γι αυτο και έχει αυτό το κόστος και τα μιχανιματα μας δεν πρεσάρονται.
Σημασία έχει να προσεγκισουμε κόσμο στην wana με κάποιο Αʼ επίπεδο γνώσεων στο χώρο τον Η/Υ έτσι ώστε να μην έχουμε δυσάρεστα προβλήματα.
Αλλά και από την άλλη πρέπει να αναπτυχθούμε και να έχουμε περισσότερα μέλη που αυτό είναι ένας πολύ καλός λόγος για την αναπτιξι, αξιοπιησι και στην τελική γιγάντωση τις wana.
Μπορεί όλα αυτά που λέω να ξεπερνάνε λίγο τα όρια την φαντασίας αλλά φα δούμε με τον καιρό ότι χρειαζόμαστε κιόλα άτομα για να έχει ποικιλία το δίκτυο σε όλα τα επίπεδα του.
Επίσης πιστεύω ότι ένα φτιάξουμε το σωμάτιο μπορούμε πιο εύκολα να πατήσουμε σε παραφιρακια του νόμου τις ευρωζωνικωτιτας και να έχουμε και ιντερνετ χωρίς κόστος για όλους και αλλά καλούδια.(παρακαλώ οπίων μπορεί να Βάλη στο forum τον νόμο της ευρωζωνικοτιτας για να τον μελετήσουμε όλη λόγο του ότι θα μας χρειαστεί στο εγκις μελών.)
Επίσης το έχω ξανά πει και θα το λέω μέχρι να καθιερωθεί.
Πρέπει τουλάχιστον 2 φορές τον μίνα να συναντιόμαστε και να συζητάμε αυτοπροσώπως όλη μαζί θέματα για το παρών και το μελών της wana.
Παίδες δεν ξέρω αν αυτά που λέω σας φαίνονται περίεργα η βαρετά έχω να επαναλάβω τα έξις:
Η wan δεν εάν ένα κλεισθώ club και ούτε ένα δίκτυο για games μόνο αλλά μπορεί να παρέχει πολλά και σε πολύς.
Επειδή στο πύργο που είμαι μιλάω με τον Άκη μπαρτζιοτη που έχει την nexus στον πύργο και μου λέει τα εξής:
Σε λίγες μέρες που θα έχει τελειώσει η ανακαίνιση του επαρχείου ο δήμος φα σήκωση wife στο κέντρο του πύργου και φα παρέχει internet και όχι μόνο……
Πρέπει κάποια πράγματα να τα προλαβαίνουμε και να έχουμε εμείς τον ελεχνω στην Αμαλιάδα γιατί μπορεί σε λίγο καιρό να ξεφυτρώσει και στην Αμαλιάδα αυτό ακουστέ αυτό που λέω γιατί σε λίγο καιρώ θα ξεφιτρωσι κιαλο………..
ΒΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΙΚΟΤΙΤΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕΤΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ!
 

Xnara

Member
Wireless Users
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
890
Reaction score
0
Points
16
Κώστα πρώτα από όλα πρέπει να καταλάβεις οτι το forum δεν είναι σκόρπια ραβασάκια... Υπάρχουν οι κατάλληλες θεματικές περιοχές όπου πρέπει να γράφεις τα μηνύματά σου ώστε να μπορεί αυτός που τα διαβάζει να έχει μια λογική σειρά. Σου έχουμε εξηγήσει πολλές φορές πως λειτουργεί το forum αλλά εσύ συνέχεια κάνεις του κεφαλιού σου!!!!!
Δεν ξέρεις;;;; Δεν μπορείς;;;; Ρώτα κάποιον πρώτα!!!! Ξεκινάς ένα θέμα και αντί να απαντήσεις στα μηνύματα που γράφουμε πας μετά και απαντάς αλλού. Κοινώς... μπάχαλο!!!!

Στο θέμα μας τώρα..... Δεν διαφωνεί κανείς με αυτά που λες και δεν χρειάζεται να τα επαναλαμβάνεις. Ωραία η ανάπτυξη, αλλά δεν προτείνεις πως θα γίνει. Δεν μπορούμε να ρίξουμε το κόστος του εξοπλισμού για να μπει ο οποιοσδήποτε γιατί πολύ απλά δεν είναι στο χέρι μας. Δεν καθορίζουμε εμείς τις τιμές των μηχανημάτων. Και ούτε είναι λύση να υποβαθμίσουμε τον σκελετό του δικτύου για να το πετύχουμε αυτό. Το δωρεάν internet και τα υπόλοιπα καλούδια που λες θα τα παρέχει ο Δήμος του Πύργου γιατί πολύ απλά έχει τα κονδύλια. Εμείς πως θα παρέχουμε Internet; με τι θα το πληρώνουμε; Η μόνη λύση (για την ώρα) είναι να πάρουμε κάποια επιδότηση απο την Νομαρχία. Για να γίνει αυτό πρέπει κάποιος μας να πάρει τηλέφωνο. Δεν θα στο λέει μέσα ο νόμος της ευρυζωνικότητας.

Κι εγώ έχω όνειρο (όπως και κάποιοι άλλοι επίσης) να μεγαλώσει το δίκτυο αλλά χρειάζονται δραστικές ενέργειες και με το να λέμε απλά δεν έχει αποτέλεσμα.

Θες να συναντιόμαστε συχνότερα; κανόνισέ το.... και αυτό δεν ισχύει μόνο για σένα αλλά και για όλους μας. Χρειαζόμαστε συμμετοχή μέχρι και για το πιο απλό πράγμα... Και για να μιλήσω έξω απο τα δόντια...
Εχεις πρόσβαση στο wana εδω και μερικούς μήνες. Χρησιμοποιείς τα προγράμματα κάθε μέρα αλλά δεν έχεις φροντίσει να τα μάθεις και να καταγράψεις κάπου τις ρυθμίσεις τους, με αποτέλεσμα κάθε φορά που έχεις κάποιο πρόβλημα και η λύση σου είναι το φορμάτ, να μην ξέρεις τι να κάνεις, και χρειάζεται να μας ψάχνεις με αμέτρητα μηνύματα και τηλεφωνήματα για να σου πούμε τι πρέπει να κάνεις. Η λύση γι'αυτό είναι απλή... ψάξου και λίγο, δοκίμασε, πειραματίσου... και αυτό θεωρείται ανάπτυξη του δικτύου. Θες κι εσύ κόσμο στο δίκτυο και πολύ καλά κάνεις. Ποιος θα τους φτιάξει αυριο τα μηχανήματα για να συνδέονται στο δίκτυο; Τα 2-3-4 άτομα που τρέχουμε σε όλους; Χρειαζόμαστε λοιπόν την συμμετοχή ΟΛΩΝ μας.

αυτά τα ολίγα... ελπίζω αν απαντήσεις σε αυτό το μήνυμα να είναι κάτω από το δικό μου και όχι σε κάποιο άλλο forum του πλανήτη Δία ❗ :hushed:
 

Axrst

da SysOp
Staff member
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
3.310
Reaction score
60
Points
48
Περιοχή
Αμαλιάδα
Website
www.axrst.com
Originally posted by Anto-NATOS
Δεχτώ το ότι ο εξοπλισμός είναι αξιόπιστος

Τί να πώ ρε **** μου! Είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. 945679 μηνήματα έχουμε γράψει και σου λέμε για το πως να απαντάς κι εσύ εκεί το χαβά σου. Μας γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια. Κάθε φορά ανοίγεις και καινούριο θέμα αντί να κάνεις απάντηση.

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ? Έλα να σου δείξω ευχαρίστως πώς πρέπει να απαντάς στο forum.

ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΚΑΓΚΑ!

Πως περιμένεις τώρα να σου απαντήσω επι της ουσίας αφού ότι και να λέμε φαίνεται να το γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια;
 

Artorios

Active Member
Wireless Neutrons
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
1.590
Reaction score
4
Points
38
Age
50
Περιοχή
Αμαλιάδα
Σημασία έχει να προσεγκισουμε κόσμο στην wana με κάποιο Α επίπεδο γνώσεων στο χώρο τον Η/Υ έτσι ώστε να μην έχουμε δυσάρεστα προβλήματα.(για να μην κρεμασει καμια μερα και δεν ξερουμε τι να κανουμε..)

-και ΄γω θέλω να βάλετε και δύο υδραυλικούς, καβάτζα για το σπίτι μου..

ΜΠΡΙΑΜ συνταγή για 4 άτομα.
-2kg μελιτζάνες
-1kg πατάτες
-1kg κολοκυθάκια
-2 τομάτες (κατα προτίμιση ζουμερές)
-5 κουταλιές της σούπας λάδι
-ρίγανη
-αλάτι
-πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Κόβουμε τις πατάτες, τις μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια σε κύβους και τα τοποθετούμε με προσοχή στο ταψάκι μας.
Τρίβουμε τις τομάτες στον τρίφτη και περιχύνουμε τα υλικά, που βρίσκονται στο ταψάκι μας.
Δεν ξεχνάμε να τα αλατοπιπερώσουμε και να ρίξουμε και την ρίγανη.
Συμπληρώνουμε με νερό το ταψί μας και τα αφήνουμε να ψηθούν στους 180C' για 1 ώρα.
10΄λεπτά προτού βγάλουμε το ταψί μας, ρίχνουμε και το λαδάκι μας και τα αφήνουμε να ροδίσουν σε χαμηλότερη φωτιά.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ


ΒΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΕΤΡΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ!
 

Xnara

Member
Wireless Users
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
890
Reaction score
0
Points
16
Αγαπητέ Αρτόριε είσαι off-topic. Το forum της Βέφας είναι 2 τετράγωνα δεξιά...
 
Top Bottom