Καλώς ήλθατε στο Wireless Amateur Network of Amaliada

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργείτε θέματα, να δημοσιεύετε απαντήσεις σε υπάρχοντα νήματα, να αλληλοεπιδράτε με τους συναδέλφους σας, να αποκτάτε το δικό σας ιδιωτικό messenger και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορο και εντελώς δωρεάν, οπότε τι περιμένετε;

Winbox Και Linux/wine

thanasis

Active Member
Wireless Users
Εγγραφή
6 Αυγούστου 2006
Αναρτήσεις
1.556
Reaction score
10
Points
38
Το winbox για την διαχείριση του RouterOS στο wrap/routerboard σας μπορείτε να το τρέξετε και σε linux. Αρκεί να έχετε την εφαρμογή Wine (τελευταία έκδοση καλύτερα...) Για να λειτουργήσει σίγουρα το winbox φροντίστε να το αντιγράψετε στο linux partition σας (ext2, ext3, Reiser FS κλπ) και να μην προσπαθήσετε να το τρέξετε απευθείας από fat/ntfs partition γιατί δεν καταφέρνει να συνδεθεί έτσι. Ακόμα και από ext όμως με Wine ενδέχεται να κολλήσει κάποιες φορές αφ΄ότου συνδεθείτε αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις ρυθμίσεις στο Winbox.
 

Axrst

da SysOp
Staff member
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
3.310
Reaction score
60
Points
48
Περιοχή
Αμαλιάδα
Website
www.axrst.com
Μάστορα για δες κι αυτό:

http://www.codeweavers.com/products/cxoffice/

Υπάρχει και το αντίστοιχο για mac και σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω για να τρέχω epop, και άλλα τέτοια κατ' ευθείαν απο το leopard.

Ισχυρίζεται λοιπόν οτι μπορεί χωρίς καμιά εγκατάσταση windows να τρέξεις τα περισσότερα exe για win μέσα στο linux και στο mac. Μέχρι και παιχνίδια παίζεις. Οι Macιντοσάδες είναι πολύ θετικοί και ενθουσιασμένοι. Τρέχουν audio επαγγελματικές εφαρμογές πολύ καλά.
 

thanasis

Active Member
Wireless Users
Εγγραφή
6 Αυγούστου 2006
Αναρτήσεις
1.556
Reaction score
10
Points
38
Το γνωρίζω... Αλλά ούτε open source είναι ούτε free software... Οπότε έχει θαφτεί από τους linuxάδες... Μην νομίζεις ότι κάνει και τίποτα παπάδες... Ο wine πρέπει να είναι, μεταμφιεσμένος...
Για MacOS δεν ξέρω... xDarwin έχεις δοκιμάσει;
 
Top Bottom