Καλώς ήλθατε στο Wireless Amateur Network of Amaliada

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργείτε θέματα, να δημοσιεύετε απαντήσεις σε υπάρχοντα νήματα, να αλληλοεπιδράτε με τους συναδέλφους σας, να αποκτάτε το δικό σας ιδιωτικό messenger και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορο και εντελώς δωρεάν, οπότε τι περιμένετε;

SysLog Server

Axrst

da SysOp
Staff member
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
3.310
Reaction score
60
Points
48
Περιοχή
Αμαλιάδα
Website
www.axrst.com
Έχω στήσει έναν syslog σέρβρερα. Είναι ένα software που αναλύει log files και σου βγάζει συμπεράσματα για το trafic, το ποιός που κτλ.... Το έστησα βασικά για να βλέπω την κίνηση από τον proxy μου (fkub.wana).

Έχει τη δυνατότητα να του στέλνεις live log files ή να αναλύει αρχεία. πχ, το ADSL router μου μπορεί να στέλνει απ' ευθείας σ' αυτόν τον server αντί να τα γράφει σε log files και μετά να τα βλέπεις γραφικά κτλ.

Είναι κανείς ενδιαφερόμενος να στείλουμε τίποτα πάνω του; Πχ, ο apache υποστηρίζει syslog αντί για log αρχεία; Μπορούμε να στέλνουμε τα logs από το forum ή κάτι άλλο;

Αν ενδιαφέρεται κανένας admin υπηρεσίας να μου το πει να του δώσω πόρτα και ip και να κάνουμε ένα account. Είναι εξαιρετικά πολύπλοκο πάντως το software μιας και αναφέρεται σε μεγάλες επιχειρήσεις με τρελούς firewall ktl. Είναι όμως κι εντυπωσιακά τ' αποτελέσματα.
 

senortiago

Administrator
Staff member
Εγγραφή
18 Οκτωβρίου 2006
Αναρτήσεις
1.346
Reaction score
61
Points
48
Έχει την δυνατότητα SysLog το router μου αλλά με περιορίζει με ip εντός του subnet μου >.>
 
Top Bottom