Σήμερα δουλεύει το adsl router τους είναι όλα τα κουμπάκια πράσινα, αλλά φυσικά ο proxy πρέπει να είναι κλειστός. Δεν δουλεύει. Δεν απαντάει σε ping. Το πρόβλημα διαιωνίζεται. Δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα το computer και κλείνει μόνο του κάθε τόσο, ή του κάνουν διάφορα. Πάντως, κάθε φορά που το βάζουμε μπροστά δουλεύει καλά για λίγο. Όμως κάθε φορά και για λιγότερο.
Φώτη, το είχα παλιά στην σχολή. Εδώ έχει την ιδιαιτερότητα πως κάθε φορά που κλείνω για διακοπές, κλείνω το ρεύμα και θα παραμένει κλειστό το proxy. Άσε που πλέον, δεν έχω χώρο να το βάλω (κάπου που να μην είναι εμφανές και να ακούγεται εννοείται) γιατί στην θέση του έχω βάλει άλλον server.
Το ζήτημα είναι άλλο όμως. Εδώ και πόσον καιρό, δεν δουλεύει. Μιλάμε για πολλούς μήνες. Δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας. Άρα δεν το χρησιμοποιεί και κανένας. Οπότε γιατί να σκοτιζόμαστε;
Γνώμη μου είναι οτι πρέπει κάποιος να μιλήσει στον πρόεδρο και μετά στην κοπέλα του εμπορικού συλλόγου. Είναι διατεθειμένοι να ανοίγουν το μηχάνημα αν είναι σβηστό; Αν δεν είναι να τους αφήσουμε ήσυχους. Δεν είναι δυνατόν αυτή να μας λέει οτι την ενοχλούμε κάθε φορά που πηγαίνουμε να της πούμε να πατήσει ένα μαμημένο κουμπί....!
Αν λοιπόν τους είναι βάρος, κι εφόσον δεν το χρησιμοποιεί και κανένας, το παίρνω πίσω να το αξιοποιήσω αλλιώς. Εκτός βέβαια και πουν κάτι άλλο.