Σήμερα συνδέθηκα, το ασύρματο oxygen μοντεμ της Gennet που δίνουν, είναι ποιοτικό, με καλή απόδοση και εμένα (και των περισσοτέρων από ότι είδα) μου κλειδώνει στα 16Μbps/1Mbps. (με altec παλιότερα κλείδωνα έως και 23Mbps, ίσως δοκιμάσω και άλλα modems να δω διαφορά) Ως τώρα κανένα πρόβλημα, αληθινή σταθερή ταχύτητα download 1,5-1,6ΜΒ/sec από gamershell.com UK. Upload με 120+ΚΒ/sec. Ping (Αθήνα) 30ms. Καλή απόκριση DNS tellas.
Όλα καλά. 23 ευρώ το μήνα ίντερνετ + τηλέφωνο (χωρίς δωρέαν χρόνο ομιλίας) και χωρίς πάγιο ΟΤΕ. Πήρε γύρω στις 15 μέρες η μετάβαση από ΟΤΕ+hol σε tellas, το τηλέφωνο δεν κόπηκε καθόλου, αναγνώριση κλήσης δωρεάν και αυτόματα έπαιξε, ίντερνετ δεν είχα χτες για λιγότερο από 24 ώρες μέχρι να πάρω κωδικούς tellas.
Γενικά ευχαριστημένος από όλα, θα ξαναποστάρω πάλι σε 7 μέρες όταν θα ξέρω πόσο σταθερές είναι οι υπηρεσίες τους.
Η ενεργοποίηση κοστίζει 35 ευρώ, αλλά πρόλαβα μια προσφορά που τα πρώτα 2 πάγια είναι δώρο για νέους συνδρομητές οπότε θα τα γλιτώσω + κάτι ψιλά ακόμα (2 πάγια = 46 ευρώ) Η προσφορά αυτή έχει τώρα τελειώσει. Παρατήρηση Η tellas υποστηρίζει μόνο pstn γραμμές, no isdn.