Καλώς ήλθατε στο Wireless Amateur Network of Amaliada
Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργείτε θέματα, να δημοσιεύετε απαντήσεις σε υπάρχοντα νήματα, να αλληλοεπιδράτε με τους συναδέλφους σας, να αποκτάτε το δικό σας ιδιωτικό messenger και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορο και εντελώς δωρεάν, οπότε τι περιμένετε;
Τότε που έλειπα και είχε "κλειδώσει" το δικό μου, τί ακριβώς παρουσίαζε; Αυτό δεν το βλέπει ούτε σαν MAC addresss το winbox. ΑΝ είναι ίδια περίπτωση καλώς...
Δε θυμαμαι τι είχα κάνει, η άδεια είχε χαθεί τότε. Μονο θυμαμαι οτι ειχα μπει απο linux με σειριακη + putty για να το κανω να μπουταρει απο ethernet και μετά το εβαλα σε windows με ethernet + netinstall και του εκανα update.
θα πεταχτώ λίγο σε μια δουλειά στις 5, αλλά λογικά θα είμαι πίσω ως την ώρα που θα περάσεις, αν δεν είμαι θα στο φέρω εγώ στο μαγαζί αργότερα το καλώδιο.
μουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
αυτο το καλώδιο εχει κάνει την περισσότερη δουλεια απο κάθε αλλο καλωδιο στην Αμαλιάδα.
το νού σας γιατι δεν υπάρχει αλλο στην περιοχη... χιχιχιχιχιχιχι
Της αλλαξοκαλωδιάς γίνεται στο WANA μου φαίνεται ;-Ρ
Περιτό να πω, οτι μετά την επιτυχία με το RB του Παπ, έκαψ... εεε... αναβάθμισα κι αυτό του συλλόγου. Του πέρασα τελευταία έκδοση Mikrotik και έκανα restore το backup που είχα πάρει από το 532. Είναι έτοιμο να μπει σε κουτί να πάρει κάρτες και να αναλάβει δράση.
Ναι, αυτό είπα από την αρχή. Πρέπει να πάρουμε και κουτί. Οπότε ή θα βρούμε ένα από εδώ (ξέρω κάτι καλά υποβρύχια ;-) ) ή όταν ξανακανουμε παραγγελία θα πάρουμε ένα.... Ο Ταμίας αποφασίζει.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.