@koRkodilas Είναι θέμα δικό σας εάν θα χρησιμοποιήσετε πληθυντικό, εξαρτάται από το εάν αναφέρεστε σε μένα ή στο σύνολο των φοιτητών στην εστία.
Κοιτάξτε, πιστεύω πως και 500kbps σε κάθε δωμάτιο είναι αρκετά για web, και αν λάβουμε και υπόψη, και το ότι θα παιζει δυναμική κατανέμηση του bandwidth, τοτε μια 24Mbps μας καλύπτει άνετα. Δύσκολα και τα 40 άτομα να βρεθούν online την ίδια στιγμή, και ακόμη πιο δύσκολα να έχουν και τα 40 άτομα τον κατάλληλο εξοπλισμό(Ηλεκτρονικό Υπολογιστή) για να χρησιμοποιήσουν την ελεύθερη πρόσβαση στο internet .
---
@motsos Από πότε η «παράκληση», εκφράζει «απαίτηση» ; Όταν λέω πως «Θα σας παρακαλούσα να χρησιμοποιείτε πληθυντικό» τότε είναι θέμα της δική σας κρίσης αν τον χρησιμοποιήσετε ή όχι , εγώ δεν σας ανάγκασα ούτε σας απαίτησα να μου μιλάτε στον πληθυντικό. Αντιθέτως σας παρακάλεσα να τον χρησιμοποιήσετε. Μην βάζετε λόγια στο στόμα μου.
Στην πρώτη μου δημοσίευση εχω επισυνάψει δυο βασικά ερωτήματα (1ον και 2ον), η δημοσίευση ηταν απολύτως σαφείς και κατανοητή θέλω να πιστεύω. Επειδή όμως προέρχομαι από περιοχή όπου υπήρχε δωρεάν πρόσβαση στο internet και με πολύ καλές ταχύτητες (awmn), πριν η altec κλείσει την εταιρία παροχής internet, πίστευα πως κάτι αντίστοιχο θα έχει γίνει κι εδώ, αλλά δυστυχώς έπεσα πολύ έξω.
Δεν αμφιβάλω για τον υδρώτα τον οποίο εχετε ξοδεψει καθώς και τον πολύτιμο χρόνο για να συντηρίσετε αυτό το υπέροχο forum. Γνωρίζω προσωπικά πόσο δύσκολο είναι ένα τέτοιο έργο. Αμφιβάλω όμως για την ηλικία για την οποία αναφέρεστε, χωρίς πραγματικά να ξέρετε. Θα σας απαντήσω με ένα απλό ερώτημα: Υπάρχουν ηλικιακά όρια στο ποιος μπορέι να είναι φοιτητής; Και τέλος πάντων με αυτό το θέμα, θεωρητικά ζούμε σε μια κοινωνία οπου η ισότητα ισχύει είτε εισαι φοιτητής, είτε εισαι νέος, είτε ηλικιωμένος, είτε οτιδήποτε. Πρακτικά όμως όχι.
--Όταν λοιπόν δεν σέβεσαι (ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ MOTSOS ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ) το λεγόμενο «μέλλον» του τόπου σου που αποτελεί ο φοιτητής, μαθητής, κ.ο.κ. είναι σαν να μην ενδιαφέρεσαι για τον τοπο σου και πως θα παραδώσεις αυτόν στους επώμενους.—
Ό τρόπος γραφής μου, αν εξαιρέσουμε τα, ορθογραφικά και συντακτικά λάθη θεωρώ πως ήταν σωστός και καθως πρέπει.
Συμφωνώ με την πρόταση σας, η λογική είναι πως η υποδομή η οποία θα «φτιαχτεί» θα υπάρχει και για τους επώμενους.
---
@papaki Οφείλω να σας ζητήσω ένα συγνώμη καθώς δεν «πρόσεξα» την απάντηση σας, ίσως να φταίει ότι βρίσκεται κάτω κάτω στην πρώτη σελίδα και δύσκολα πέφτει το μάτι πάνω της.
---
@Axrst Όπως ο ενικός είναι θέμα οικειότητας, έτσι και ο πλυθυντικός είναι θέμα ευπρέπειας και ευγένειας. Ο σημερινή κοινωνία μας έμαθε να εκπνέουμε με ευγενικό τρόπο και με απόλυτη ευπρέπεια αυτά που θέλουμε να πούμε στους συνανθρώπους μας είτε πρόκειται για νέο, είτε ενήλικα, είτε για ηλικιωμένο. Ουδέποτε «απαίτησα» από κανέναν να κάνει το οτιδήποτε, είναι όλα στην κρίση σας. Εάν η «παράκληση» σημαίνει «απαίτηση» τότε οι δάσκαλοι στο δημοτικό δεν μας έμαθαν καλά την ελληνική γλώσσα.
«Απο αυτά που γράφεις για γραμμές, Mbs και λοιπά φαίνεται, ότι δεν έχεις καθαρή εικόνα για το τι ακριβώς κάνουν οι κοινότητες σαν το wana - δεν είσαι βεβαίως υποχρεωμένος να ξέρεις.»
Δεδομένου ότι συζητάμε για δωρεάν πρόσβαση στο internet δια μέσου του δικτύου σας και έχοντας υπόψη πως διαθέτω κάποιες λιγοστές γνώσεις πάνω στα δίκτυα τύπου wana, η παραπάνω παράθεση δεν έχει κανένα είδος υβριστικού η βλασφιμού χαρακτήρα, ωστόσο θίγει το επίπεδο της γνώσης μου πάνω στον τομέα αυτόν. Εάν βρίσκεστε σε θέση να μου κάνετε υποδείξεις για το τι γνωρίζω και τι όχι μπορείτε με ευγενικό τρόπο να μουστείλετε ένα PM, και όχι να δημοσιεύετε τέτοιου είδους απαντήσεις.
Αυτό που ψάχνω είναι μια σιγουρη λύση για το πρόβλημα μας. Εκπροσοπώ ένα σύνολο φοιτητών που έχει ανάγκη από Internet. Είναι υποχρεωση μου λοιπόν να βρώ την καλύτερη δυνατή λύση λαμβάνοντας υπόψην πως η λύση αυτή θα παρέχει ικανοποίηση των αναγκών και στους επώμενους συμφοιτητές που θα έχουν την τύχη να μείνουν στην εστία της φραγκαβίλλας.
Εκτιμώ την ανταποκριση σας για τις πληροφορίες που μας δώσατε, καθώς εκτιμώ και την βοήθεια που είστε πρόθυμοι να μας προσφέρετε.
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατι υπάρχει αυτός ο διαπλικτισμός. Εφόσον δεν λύνεται το πρόβλημα μας μέσω του δικτύου σας, θα πρότεινα να κλειδωθεί το θέμα έτσι ώστε να μην πάρουν διαφορετικές διαστάσεις τα διαφόρου τύπου «άσχετα» posts.
Ευχαριστω.