Καλώς ήλθατε στο Wireless Amateur Network of Amaliada
Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργείτε θέματα, να δημοσιεύετε απαντήσεις σε υπάρχοντα νήματα, να αλληλοεπιδράτε με τους συναδέλφους σας, να αποκτάτε το δικό σας ιδιωτικό messenger και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορο και εντελώς δωρεάν, οπότε τι περιμένετε;
Dude, gaga? Are you serious? Εμένα μου πήρε μια ώρα για να βγάλω άκρη... Gaga είναι η κάμερα, όχι αυτός που πρέπει να είναι ie security settings master για να ανοίξει απλά το stream.
Καλά, δεν αντιλέγουμε οτι είναι τελείως gaga η κάμερα.... αλλά όχι να λέει κάποιος οτι δεν έχει πρόσβαση σ' αυτή, όταν έχει συζητηθεί το θέμα νωρίτερα εντελώς...
κοιταζα τα βιντεο απο την καμερα και ειναι πραγματικα αθλια η ποιοτητα της. Πλεον εχουν βγει πολυ καλυτερες και φθηνες καμερες. TPlink και ειδικα trendnet ειναι καπου στο 50αρικο απο amazon και πραγματικα δε συγκρινονται. Εβαλα και μια στον κομβο στην Πατρα και παιζει πολυ καλα, οταν καναερθω θα βαλω και μια πλατεια μπελοjohn. Επισης εχει και κουτια εξωτερικου χωρου παλι στο ιδιο κοστος. Εχουμε μερικα σημεια που ειχε ενδιαφερον να μπουν ipcameras..
Το ζήτημα είναι, java έχουν; Ή παίζουν μόνο με activex δηλαδή μόνο με Internet explorer? αν ναι, θέλω κι εγώ κανά 2-3 για τη σχολή. Στείλε κανά link...
tplink 3171
Εχω δοκιμασει με safari απο osx, chrome/firefox απο windows και δε χρειαστηκε να κανω τπτ. ActiveX θελει μονο για το motion detection. Επισης βγαζει απευθειας stream και το βλεπεις μεσω vlc
Μια χαρά, αλλά στο amazon.co.uk βρίσκω από 86 λιριά, δηλαδή γύρω στα 100ε. Τι 50ρικο έγραφες; Και μη μου πεις από Αμερικάνικο amazon.com γιατί τα λουριά έχουν σφίξει πολύ στα τελωνεία τελευταία. Επίσης μιας και το έχεις δοκιμάσει, ξέρεις αν έχει φακό ευρυγώνιο καθόλου; Η θέλει πολύ μακριά για να πιάσει μια αίθουσα;
τοσο τις ειχα βρει τοτε. Απο το αγγλικο τις πηρα. Ο φακος δεν ειναι ιδιαιτερα ευρυγωνιος θα ελεγα, μου φαινεται δυσκολο να καλυψει μια αιθουσα σου μονο μια καμερα.
παραθετω ενα screenshot.. μολις το τραβηξα. Η ποιοτητα δεν ειναι κορυφαια, αλλα πολυ καλυτερη απο την ccd.
Δεξια το φωτακι ειναι στο καστρο και αριστερα φαινεται το νεο λιμανι
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.