Καλώς ήλθατε στο Wireless Amateur Network of Amaliada

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργείτε θέματα, να δημοσιεύετε απαντήσεις σε υπάρχοντα νήματα, να αλληλοεπιδράτε με τους συναδέλφους σας, να αποκτάτε το δικό σας ιδιωτικό messenger και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορο και εντελώς δωρεάν, οπότε τι περιμένετε;

Πωλείται: Siemens Gigaset C450 Ip

Axrst

da SysOp
Staff member
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
3.310
Reaction score
60
Points
48
Περιοχή
Αμαλιάδα
Website
www.axrst.com
Πωλείται το VoiP τηλέφωνο Siemens Gigaset C450

Πρόκειται για ένα πολύ ποιοτικό ασύρματο τηλέφωνο της Siemens που έχει δύο γραμμές. Μία για τον ΟΤΕ και μια για VOIP. Έχει αγοραστεί πριν 2 μήνες από ομαδική παραγγελία στη Γερμανία μέσω του TWMN (ασύρματου Θεσσαλονίκης). Είναι αχρησιμοποίητο στο κουτί του που απλά είναι ανοιγμένο. Το δίνω γιατί δεν μου χρειάστηκε καθόλου (έχω άλλα 3 voip).

H Τιμή του στο πλαίσιο είναι πάνω από 120€, εγώ το δινω, 90€.

Η εγκατάσταση είναι πανεύκολη και υπάρχει Ελληνικό manual από την ίδια τη Siemens. Σετάρεται απλά με έναν web browser. Το μόνο μειονέκτημα, είναι οτι από τη μαμά του, σφραγισμένο μέσα στο κουτί, είχε λάθος βάση φόρτισης. Το είχαν τα 5 στα 20 τηλέφωνα της παραγγελίας αυτό. Το πρόβλημα λύνεται, είτε βάζοντάς του μπαταρίες φορτισμένες από δικό σας φορτιστή, είτε κάνοντας μια πατέντα στις ακίδες της βάσης. Δεν είναι σημαντικό.

Ιδανικό για Voip providers όπως, το i-call, voipbuster κτλ, ή και για το δικό μας τον SIP proxy στο WANA.
 

Axrst

da SysOp
Staff member
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
3.310
Reaction score
60
Points
48
Περιοχή
Αμαλιάδα
Website
www.axrst.com
Κι αυτό για να μην κάθεται, αν το θέλει κανείς 45€. Μόνο για μέλη του wana μπας και μεγαλώσει ο τηλεφωνικός μας κατάλογος.
 
Top Bottom