5) Ερώτηση : Οι κεραίες παίζουν με οριζόντια πόλωση που σημαίνει ότι... τις στήνουμε με standard κλίση (το feeder κοιτάζει ευθεία) και όλα τα άλλα τα κάνει το σήμα από τις sectors που απλώνεται σε μεγάλη γωνία ή όχι...?
Οι κεραίες στήνονται όπως οι δορυφορικές με το βραχίονα κάτω ή πάνω (ανάλογα) αλλά πρέπει να κοιτάζουν αρκετά χαμηλά. Γι' αυτό και μερικές φορές όταν δεν γίνεται να πάρουν κι άλλη κλίση κατακόρυφη (προς τα κάτω), βάζουμε τον βραχίονα επάνω. Το feeder μπαίνει στο βραχίονα αλλά με την ακίδα του (το βύσμα που συνδέεται το καλώδιο κατ' επέκταση) προς την οριζόντια θέση. Δηλαδή δίπλα και όχι από κάτω όπως είναι συνηθισμένο. Εξ ου και η οριζόντια πόλωση. Οι Sectors έχουν 90 μοίρες η καθεμία.
6) Anyway, πείτε μου τι κάνουμε στη συνέχεια για να προχωρήσει η διαδικασία ένταξης στο άσυλο, εεε στο σύλλογο ήθελα να πω... και να ξέρω τι μέτρα θα χρειαστούν για την τοποθέτηση.
Υ.Γ. Η δική μου ένταξη στο σύλλογο μπορεί να προχωρήσει με τρόπο τέτοιο για το συμφέρον του συλλόγου. Εξηγώ: Ακόμα και τώρα να στήσουμε, μετά το Πάσχα θα είμαι ανενεργός client γιατί θα είμαι στη σχολή εκτός Αμαλιάδας. Από εσάς και το χρονοδιάγραμμά σας θα εξαρτηθεί το στήσιμο της κεραίας. Αυτό που θέλω εγώ είναι με το που τελειώσω το καλοκαίρι και επιστρέψω να είμαι ήδη μέσα έτοιμος. ʼρα μπορούμε να προχωρήσουμε άμεσα ή κάποια χρονική στιγμή το πολύ μέχρι τέλη Ιουνίου (deadline) Τα κριτήρια προφανώς θα είναι η ένταξη άλλων νέων μελών, διαθεσιμότητά σας και η χρονική καθυστέρηση για την παραγγελία εξοπλισμού. Αναμένω προτάσεις.
Δεν μας έχεις πει τελικά (η έχω χάσει συνέχειες) τι θα κάνεις με εξοπλισμό. Αν θες μόνο feeder και καλώδια και βύσματα, θα έχουμε σύντομα. Αν θες όλο τον εξοπλισμό ίδιο μ' εμάς, θα πρέπει να ενημερώσουμε τον Γρηγόρη να κάνει καμια παραγγελία. Αυτό πρέπει να ξεκαθαριστεί για να μην χάνουμε χρόνο. Από 'κει και πέρα, θα πρέπει να κάνεις μια αίτηση στον Αρτόριο για συμμετοχή στον Σύλλογο και αν θες παραγγελία, να δώσεις χρήματα στον ταμία. Εγγραφές κτλ.. τα δίνεις αφού συνδεθείς.
Επίσης πρέπει σχετικά σύντομα να κανονίσουμε καφέ για να γνωριστούμε. Γουρούνι στο σακί θα πάρουμε?
Το μόνο "κακό" είναι οτι μάλλον θα μπεις στην κεραία 4, όπου γεμίζει επικίνδυνα. Μακάρι να έχεις σήμα για την 1. Εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα. ʼραγε πόσους να αντέχει κάθε AP χωρίς πρόβλημα; 10 νομίζω είναι το ανώτατο όριο και στην 4 είμαστε 7 ήδη...