Καλώς ήλθατε στο Wireless Amateur Network of Amaliada

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργείτε θέματα, να δημοσιεύετε απαντήσεις σε υπάρχοντα νήματα, να αλληλοεπιδράτε με τους συναδέλφους σας, να αποκτάτε το δικό σας ιδιωτικό messenger και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορο και εντελώς δωρεάν, οπότε τι περιμένετε;

Προγραμματισμένη αναβάθμιση server

Axrst

da SysOp
Staff member
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
3.311
Reaction score
60
Points
48
Περιοχή
Αμαλιάδα
Website
www.axrst.com
Το ερχόμενο ΣΚ 19-20/5/2007 για κάποιες ώρες, ο κύριος server του δικτύου μας, θα τεθεί εκτός λειτουργίας. Κατά τη διάρκεια της διακοπής αυτής, θα γίνουν αντίγραφα ασφαλείας και θα αναβαθμιστεί σε hardware (κυρίως αθόρυβα συστήματα ψύξης).

Η διάρκεια της διακοπής μπορεί να είναι μερικές ώρες έως ολόκληρο το ΣΚ. Στο χρονικό διάστημα αυτό, δεν θα λειτουργούν διάφορες υπηρεσίες όπως DNS, FTP, Forum, Site, E-pop, CoD, κ. α.

Αν έχετε ADSL και έχετε δηλώσει μόνον το 10.224.3.35 ως DNS, παρακαλείστε να το αλλάξετε με τον αντίστοιχο DNS του provider σας για τις λίγες ώρες που θα διαρκέσει η διακοπή, αλλιώς δεν θα μπορείτε να βλέπετε σελίδες.

Θα ενημερωθείτε από εδώ για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.
 

Axrst

da SysOp
Staff member
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
3.311
Reaction score
60
Points
48
Περιοχή
Αμαλιάδα
Website
www.axrst.com
Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε επιτυχώς, το Σάββατο το βράδυ. Όλα πήγαν καλά και έχουμε ΚΑΙ backup ΚΑΙ πιο ήσυχο και δροσερό μηχάνημα.

Δοκίμασα να του βάλω και τους 2 SCSII 15000RPM σε RAID 1, αλλά είχε φασαρία και τα παράτησα. Επίσης αυτοί ζεσταίνονται αρκετά και το κουτί δεν χωρούσε τον μεγάλο ανεμιστήρα που του πήρα, οπότε με αποθάρρυνε. Θα κάνω τρύπες στο πλαϊνό καπάκι και θα τον τοποθετήσω εκεί.
 
Top Bottom