είναι ωραία τα γέλια ναι..
πιο ωραία είναι βέβαια να ξενυχτάς για να φτιάχνεις αυτά που βλέπεις σήμερα και άλλα που δεν έχεις δεί ακόμα και άλλοι που θέλουν να τα βρίσκουν έτοιμα, να γελάνε, να κριτικάρουν, να ζητάνε..
Δεν το λέω με αυτή την έννοια, μην το παίρνεις προσωπικά... Είναι ξεκάθαρο ότι περνάς πολλές ώρες για να φτιάξεις πράγματα... Το βλέπω κάθε νύχτα είσαι online...
Και αν οι παρατηρήσεις μου και οι υποδείξεις μου είναι ή φαίνονται ολίγον ακραίες ή ειρωνικές,
αυτό είναι λόγω του χιούμορ μου while on net... Στην πραγματικότητα έχουν σκοπό να βοηθήσουν εσένα και όποιον
άλλο ασχολείται με αυτά στην καλύτερη λειτουργία τους αλλά και να προλάβουν καταστάσεις...
Το αν βλέπω κάποια πράγματα με εντελώς διαφορετική νοοτροπία είναι δικό μου θέμα (προς το παρόν)
(χωρίς να σημαίνει ότι είμαι και λάθος μερικές φορές...) Δεν θα διστάσω όμως να πω κάτι που μου φαίνεται
στραβό μόνο και μόνο για να δούμε αν όντως είναι και αν πρέπει όντως να το διορθωσουμε... Πίστεψέ μου είμαι από τους πρώτους εδώ μέσα που κατανοούν ότι δεν έχεις καμία υποχρέωση
για αυτό που κάνεις και το κάνεις μόνο από ενδιαφέρον. Δεν έχω καμία απαίτηση από σένα και ούτε πρόκειται να έχω.
Επίσης το screenshot πήγαινε κυρίως προς τον Πρόεδρα και τον Narayan...
Τα λέμε...