- Αναρτήσεις
- 3.312
- Reaction score
- 60
- Περιοχή
- Αμαλιάδα
- Website
- www.axrst.com
Ωραία, ευχαριστώ πολύ... Ενθαρρυντική νομίζω είναι η φωτό.
Τώρα έχω μπει επιγείως με winbox στο RB και κοιτάω τις ρυθμίσεις...
Λοιπόν, όλα οκ με τα καλώδια και τα υπόλοιπα αλλά κάνω κάνω scan και δεν βλέπει τίποτα...
Ίσως να κάνω κάτι λάθος, ίσως το πιάτο να είναι σε λάθος θέση.
Κάποια συμβουλή;
Δεν υπήρξε πρόοδος δυστυχώς... Η θέση του πιάτου ήταν λανθασμένη. Άρα προχωράμε με έλεγχο σήματος σε διαφορετικά σημεία.
To crossover που μου είπες Axrst να φτιάξω που θα χρειαστεί ακριβώς; To scan με το panel είναι καλύτερα να γίνει με το panel στο χέρι ή καλύτερα να στηρίζεται κάπου; Όλα ΟΚ με την pcmcia καρτούλα, μόνο το pigtail δεν κάθεται καλά πάνω στην υποδοχή και πέφτει. Anyway, αύριο έρχονται οι βοηθοί για δοκιμές. Ευχαριστώ τον Axrst για την βοήθεια και τον χρόνο του! Τα λέμε...
To cross χρειάζεται για να συνδέσεις την κάρτα με το laptop.
Ποια κάρτα? Την pcmcia? Δεν πιάνω το σκεπτικό σου...
Λες το καλώδιο να ενοχλεί τα Ηot Blonde Babes που μένουν εκεί στον δευτερο όροφο;
Αν ενοχλεί θα τους φτιάξω ένα hotspot να μπαίνουν και αυτά στο wana...
αυριο την κανω για πατρα. αυτο που σκεφτομαι εγω ειναι μηπως την πατησες οπως ο ναραγιαν..
πηγαινε σε καποιο σημειο που βλεπεις φατσα-καρτα τον ΡΣΑ και κανε ενα στιγμιαιο σκαν να τσεκαρεις οτι
εχεις ρυθμισει σωστα τον δοκιμαστικο εξοπλισμο. Μην το εχεις βαλει να ψαχνει ΑΡ στην ιαπωνια..
εντιτ: απο τη θεα που εχεις απο εκει αναμενω να σε δω συνδεδεμενο με πολυ καλο σημα!