Καλώς ήλθατε στο Wireless Amateur Network of Amaliada

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργείτε θέματα, να δημοσιεύετε απαντήσεις σε υπάρχοντα νήματα, να αλληλοεπιδράτε με τους συναδέλφους σας, να αποκτάτε το δικό σας ιδιωτικό messenger και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορο και εντελώς δωρεάν, οπότε τι περιμένετε;

Παρουσία Των Μελών Και Φίλων Του Συλλόγου Στην Φετινή Dte

thanasis

Active Member
Wireless Users
Εγγραφή
6 Αυγούστου 2006
Αναρτήσεις
1.556
Reaction score
10
Points
38
Σε 45 μέρες από σήμερα ξεκινά η έκθεση τεχνολογίας dte-Digital Technology Expo (8 έως 11 Νοεμβρίου 2007 στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Expo Athens, στην Ανθούσα)

Εγώ ήμουν εκεί τις τελευταίες 2 φορές,για εσάς δεν ξέρω... Φυσικά σκέφτομαι να πάω και φέτος και θα ήταν ωραίο αν ενδιαφερόταν και κάποιος άλλο από τα μέλη να συναντηθούμε εκεί, έτσι ώστε το wana να είναι εκεί σε μια τέτοια εκδήλωση και γιατί όχι να μιλήσει με τα παιδιά του awmn και άλλων συλλόγων που θα συμμετάχουν στην έκθεση.

Τι λέτε λοιπόν; Έχει κάποιος σκοπό να πάει φέτος; (βγάλτε και tshirts wana να το διαφημίσουμε λιγάκι... :p )
Για την ιστορία... πέρσι ήταν απογοητευτική η έκθεση...
Για δωρεάν είσοδο, πρέπει να κάνετε εγγραφή στο site της έκθεσης.

Λίγα λόγια:
Η dte-Digital Technology Expo αποτελεί την εξέλιξη της μεγάλης έκθεσης πληροφορικής COMDEX.

Λόγω των διεθνών εξελίξεων και των τάσεων της αγοράς η διοργάνωση από έκθεση πληροφορικής εξελίχθηκε σε έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας, περιλαμβάνοντας τις συγκλίνουσες τεχνολογίες τόσο σε επίπεδο καταναλωτικών ηλεκτρονικών αγαθών (consumer electronics) όσο και σε λύσεις ψηφιακής τεχνολογίας για Επιχειρήσεις (business solutions).

Ακολουθώντας τις διεθνείς εκθεσιακές εξελίξεις, που δείχνουν φανερά την τάση για παρουσίαση καταναλωτικών τεχνολογικών προϊόντων (Consumer Electronics) μαζί με προϊόντα πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών σε μια έκθεση (π.χ. CES, CEBIT), ο όρος ? Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας? αποδίδει ακριβώς τον ορισμό του εύρους της γκάμας των προϊόντων που παρουσιάζονται.

Η dte-Digital Technology Expo 2007 είναι η μοναδική έκθεση που αποτελεί μια πλατφόρμα για τους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους απʼ ευθείας στο κοινό.

Η Έκθεση παραθέτει αυτή τη δυνατότητα όχι μόνο στο καταναλωτικό κοινό αλλά και στον Τύπο, τους επαγγελματίες και στο ίδιο το κανάλι μεταπώλησης. Με σχεδόν 100.000 επισκέπτες τα τελευταία τρία χρόνια, η dte-Digital Technology Expo αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός για τον κλάδο της ψηφιακής τεχνολογίας στην πρωτεύουσα.
 

Attachments

  • Screenshot.png
    Screenshot.png
    348,4 KB · Προβολές: 0
Top Bottom