Καλώς ήλθατε στο Wireless Amateur Network of Amaliada

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργείτε θέματα, να δημοσιεύετε απαντήσεις σε υπάρχοντα νήματα, να αλληλοεπιδράτε με τους συναδέλφους σας, να αποκτάτε το δικό σας ιδιωτικό messenger και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορο και εντελώς δωρεάν, οπότε τι περιμένετε;

Magicrealm Battle.net // Powered By Pvpgn!

Status
Not open for further replies.

senortiago

Administrator
Staff member
Εγγραφή
18 Οκτωβρίου 2006
Αναρτήσεις
1.346
Reaction score
61
Points
48
banner.jpg
Το PvPGN είναι ένα λογισμικό που προσομοιώνει τον σέρβερ Blizzard Battle.net ?, με τέτοιο τρόπο ώστε να υποστηρίζει όλους τους χρήστες, από όποιο παιχνίδι και αν προέρχονται.

Αυτή την ώρα εξυπηρετεί όλους τους χρήστες του Battle.net ?, όπως StarCraft, Diablo II, and Warcraft III. Η λίστα με τα υποστηριζόμενα παιχνίδια και την ελάχιστη συμβατή έκδοση είναι:

  • Diablo 1 v1.09
  • Starcraft v1.08
  • BroodWar v1.08
  • Warcraft II Battle.net ? Edition v2.05
  • Diablo 2 v1.10
  • Diablo 2 LOD v1.10
  • Warcraft III Reign Of Chaos v1.13*
  • Warcraft III Frozen Throne v1.13*
* Το PvPGN χρειάζεται έναν loader για το WarCraft III και πρέπει να χρησιμοποιηθεί χωρίς Cracks ή Hacks.



Βήματα σύνδεσης για Warcraft III TFT


Εφόσον έχετε εγκαταστήσει το παιχνίδι στην τελευταία του έκδοση, 1.21b αυτή την στιγμή και παίζει είτε με το cd είτε με mounted εικόνα (δλδ να μπορεί να κάνει authenticate), ακολουθείτε τα βήματα :

1o Βήμα: Κατεβάστε τα 2 αρχεία BNetGatewayEditor.exe και Warcraft_III-TFT_PvPGN_Loader_v1_2.zip.




2ο Βήμα: Κάντε κλίκ στο BNetGatewayEditor.exe για να ανοίξει.

chap2_step1_bned.png
Όταν ανοίξει πατήστε στο συν "+" για να προσθέσετε τον σέρβερ στην λίστα της registry. Εδώ υπάρχει μια διαφοροποίηση στην διεύθυνση για χρήστες μέσω wireless και χρήστες από internet, αλλά όλα περιγράφονται αναλυτικά:

Για χρήστες από internet, χρησιμοποιήστε τις ρυθμίσεις που εμφανίζονται στην εικόνα:

chap2_step2_bned.png
Ενώ για χρήστες από το ασύρματο, χρησιμοποιήστε τις παρακάτω ρυθμίσεις:

chap2_step2_w_bned.png
Έπειτα πρέπει να αποθηκεύσουμε τις αλλαγές στη registry του συστήματος:

chap2_step3_bned.png
3ο Βήμα: Αντιγράφουμε το συμπιεσμένο αρχείο Warcraft_III-TFT_PvPGN_Loader_v1_2.zip στο κύριο φάκελο της εγκατάστασης του παιχνιδιού (το default είναι C:\Program Files\Warcraft III και αποσυμπιέζουμε τα περιεχόμενα του αρχείου στον ίδιο φάκελο.

chap1_step1_.png
* Εδώ το αρχείο έχει διαφορετικό όνομα, το όνομα του αρχείου που αποσυμπιέζουμε, είναι αυτό που κατεβάσαμε, το Warcraft_III-TFT_PvPGN_Loader_v1_2.zip.

Φροντίζουμε τα 2 αρχεία που εμπεριέχονταν στο συμπιεσμένο αρχείο να είναι τώρα στο root dir του παιχνιδιού μας, δλδ τα w3l.exe και w3lh.dll να είναι στον ίδιο φάκελο με το Warcraft III.exe.

4o Βήμα: Μπαίνουμε στο παιχνίδι, πάντα, κάνοντας κλίκ στο w3l.exe και σε κανένα άλλο (αυτό για την σύνδεση στον σέρβερ μας).

chap1_step2_.png

Αυτό ήταν :)
Enjoy life, enjoy WANA!


Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία και support, στο παρών topic και στο portal του server, στις παρακάτω διευθύνσεις:
http://wow.wana
http://10.224.2.180
http://magicrealm.ath.cx



Troubleshooting

Άν δεν μπορείτε να συνδεθείτε, φροντίστε να ελέγξετε εάν:

  • Ο σέρβερ που καταχωρήσαμε είναι επιλεγμένος για σύνδεση. (Στην αρχική οθόνη μενού του παιχνιδιού, δίπλα από το Battle.Net έχει έναν μεγ. φακό, από εκεί πρέπει να είναι επιλεγμένο, ανάλογα το Magicrealm GR (Internet) ή Magicrealm GR (Wireless), για να συνδεθείτε.
  • Tο port επικοινωνίας είναι όντως το 6112. Εάν το port είναι διαφορετικό, αλλάξτε το σε 6112. Αυτό το βλέπετε από το μενού Options > Gameplay : Gameport [6112].
  • Το παιχνίδι έχει πρόσβαση στο firewall είτε των windows είτε κάποιο άλλο. Αν όχι, δώστε πρόσβαση tcp και utp στο port 6112 (και κάποιες φορές στο 6200).
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom