Καλώς ήλθατε στο Wireless Amateur Network of Amaliada

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργείτε θέματα, να δημοσιεύετε απαντήσεις σε υπάρχοντα νήματα, να αλληλοεπιδράτε με τους συναδέλφους σας, να αποκτάτε το δικό σας ιδιωτικό messenger και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορο και εντελώς δωρεάν, οπότε τι περιμένετε;

Αναβάθμιση ταχύτητας για τους συνδρομητές FORTHnet ADSL!

Axrst

da SysOp
Staff member
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
3.311
Reaction score
60
Points
48
Περιοχή
Αμαλιάδα
Website
www.axrst.com
Αγαπητοί Συνδρομητές,
Η FORTHnet πάντα πιστή στην υπόσχεση της να παρέχει συνεχώς ποιοτικότερες ευρυζωνικές υπηρεσίες και με το μεγαλύτερο όφελος για όλους εσάς τους συνδρομητές μας, σας ενημερώνει ότι άμεσα με την ολοκλήρωση της αναβάθμισης ταχύτητας σε όλους τους τύπους πρόσβασης ADSL από την πλευρά του ΟΤΕ, θα προχωρήσει σε αύξηση της ταχύτητας της FORTHnet ADSL συνδρομής σας, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.



Τι σημαίνει αυτό πρακτικά για εσάς;

Αυτό σημαίνει ότι όλοι εσείς που είστε συνδρομητές FORTHnet ADSL* και απολαμβάνετε γρήγορο internet και όλα τα προνόμια των συνδρομών FORTHnet θα κερδίσετε ακόμα περισσότερο καθώς θα δείτε την ταχύτητα της σύνδεσή σας να διπλασιάζεται, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
H FORTHnet διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα και ταχύτερα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα της χώρας και συνεχίζει να επενδύει σε ιδιόκτητες υποδομές, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υπηρεσίες, με στόχο να σας παρέχει ταχύτερες και ποιοτικότερες συνδέσεις ADSL.
Η χωρητικότητα διασύνδεσής της εταιρείας με το διεθνές internet θα ξεπεράσει τα 3 Gbps μέσα στον Αύγουστο, ενώ υπάρχει ήδη συγκεκριμένο πλάνο για περαιτέρω αναβαθμίσεις με στόχο μέσα στους επόμενους μήνες να ξεπεράσει τα 4 Gbps !



Καλές Διακοπές!



Τμήμα Πωλήσεων Υπηρεσιών Internet
FORTHnet A.E.
Τηλ.: 801 100 8000 ή 211 100 8000
Fax: 211 9559399
E-mail: internet-sales@forthnet.gr



* Σημείωση : Αφορά τα προϊόντα / υπηρεσίες FORTHnet ADSL 1Bill, FORTHnet Fast Internet ADSL, ADSL in a Box, ADSL in a box Plus, FORTHnet Small Office ADSL
 
Top Bottom