Καλώς ήλθατε στο Wireless Amateur Network of Amaliada

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργείτε θέματα, να δημοσιεύετε απαντήσεις σε υπάρχοντα νήματα, να αλληλοεπιδράτε με τους συναδέλφους σας, να αποκτάτε το δικό σας ιδιωτικό messenger και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορο και εντελώς δωρεάν, οπότε τι περιμένετε;

Έτσι Για Ενημέρωση

senortiago

Administrator
Staff member
Εγγραφή
18 Οκτωβρίου 2006
Αναρτήσεις
1.346
Reaction score
61
Points
48
Κοινωνική Διαπίστωση:

Είναι πολύ χαζό να ψαρώνεις με τέτια, ακόμα και "φίλος" να σου προτείνει κάποια επιχειρηματική ευκαιρία, θα είναι πολύ χαζό να ακολουθήσεις κάτι που είναι έξω από τα όρια της εργασίας σου, του αντικειμένου γνώσης σου, έξω από τα νερά σου tespa..

Όπως πολύ χαζό είναι να λαμβάνεις προωθημένα emails από φίλους και γνωστούς για περίπτωση κλεισίματος της υπηρεσίας msn messenger ή για πρόσφατη περίπτωση θαυματουργής εικόνας που πήγε στον πρόεδρο της Βενεζουέλας (μέσω email παρακαλώ), την έβαλε στo spamm folder και έπειτα από 3 εβδομάδες πέθανε ο γιός του.. Γιατί στην μιά περίπτωση άν προωθήσεις το email σε 15 άτομα το msn messenger δέν θα κλείσει (να κλείσει υπηρεσία από κολοσσό όπως η MS..) και στην άλλη προωθόντας το σε 15 άτομα, δέν θα πάθεις κακό.. αλλά θα σε περιμένει και μια έκπληξη σύντομα.. ΚΑΙ βλέπεις email title "Να το ρισκάρεις; Εγώ πάντως όχι"!.

Πρέπει να είσαι χαζός ή πραγματικά αγαθός για να πιστέυεις και να αναπαράγεις τέτοιες χαζομάρες... (και φαίνεται μερικοί γνωστοί μου είναι..)
 

Axrst

da SysOp
Staff member
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
3.311
Reaction score
60
Points
48
Περιοχή
Αμαλιάδα
Website
www.axrst.com
Προσοχή προσοχή!

Σήμερα μπήκε ένας τύπος (κακομοίρης) στο γραφείο και ήθελε να με ενημερώσει για μια επιχειρηματική ευκαιρία και αν θέλω επιπλέον δουλειά κτλ. Και μου είπε οτι κάνουν ενημέρωση σ' ένα ξενοδοχείο του Πύργου κτλ. Η εταιρεία είναι η Herbalife και είναι απ' αυτές τις ύποπτες. Δείτε κι εδώ:

http://prezatv.blogspot.com/2007/03/herbalife.html

Ενημερώστε όλους τους γνωστούς και φίλους σας να μην την πατήσουν.
 

Pap

Member
Wireless Neutrons
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
142
Reaction score
0
Points
16
Age
56
Περιοχή
KALITSA
Website
Visit site
Συγχαρητήρια, πολύ ωραίο άρθρο.
μακριά από αυτούς και κάθε είδος από αυτούς του Πυραμιδάκηδες !!!
AMWAY- LM - HERBALIFE κλπ

ναι στο κοινωνικό πρόσωπο του WANA
 
Top Bottom