Καλώς ήλθατε στο Wireless Amateur Network of Amaliada

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργείτε θέματα, να δημοσιεύετε απαντήσεις σε υπάρχοντα νήματα, να αλληλοεπιδράτε με τους συναδέλφους σας, να αποκτάτε το δικό σας ιδιωτικό messenger και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορο και εντελώς δωρεάν, οπότε τι περιμένετε;

Ενοικίαση Ή Ανταλλαγή Laptop

Axrst

da SysOp
Staff member
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
3.310
Reaction score
60
Points
48
Περιοχή
Αμαλιάδα
Website
www.axrst.com
Αναρωτιέμαι αν κανείς σας έχει κάνα λάπτοπ που δεν το πολυ-χρησιμοποιεί, ας είναι και λίγο παλιό για να το ενοικιάσω ή να το ανταλλάξω με το powerbook μου (Mac) για έναν - ενάμισι μήνα περίπου.

Ο λόγος είναι ότι θέλω να κάνω μαθήματα με τον projector στη σχολή και θέλω να έχει win xp και office xp ελληνικά για να δείχνω στην οθόνη στους μαθητές αυτό που κάνω.

Θα με ρωτήσετε γιατί δεν παίρνω ένα καινούριο; Ειδικά αυτά τα μικρά asus είναι ότι πεις... o λόγος, είναι οτι με το που θα αλλάξω σχολή (μετά τα Χριστούγεννα) θα πάρω ειδικό computerάκι από τη dell γι' αυτή τη δουλειά και πρέπει να το πάρω μαζί με όλα τα άλλα που θα χρειαστώ τότε. Εν τω μεταξύ, τώρα στην αρχή των μαθημάτων θα χρειαστώ projector. Μετά θα είμαι OK.

Υπάρχει βέβαια και η λύση του macbook με remote desktop σ'ένα μηχάνημα με xp, αλλά είναι ποντιακή λύση αυτή (αν δεν βρώ κάτι φυσικά θα την εφαρμόσω).
 

thanasis

Active Member
Wireless Users
Εγγραφή
6 Αυγούστου 2006
Αναρτήσεις
1.556
Reaction score
10
Points
38
Περνάω αργότερα αν προλάβω από το μαγαζί και συζητάμε την "ανταλλαγή" :)
 
Top Bottom