Καλώς ήλθατε στο Wireless Amateur Network of Amaliada

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργείτε θέματα, να δημοσιεύετε απαντήσεις σε υπάρχοντα νήματα, να αλληλοεπιδράτε με τους συναδέλφους σας, να αποκτάτε το δικό σας ιδιωτικό messenger και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορο και εντελώς δωρεάν, οπότε τι περιμένετε;

Είναι down ο RSA?

Axrst

da SysOp
Staff member
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
3.311
Reaction score
60
Points
48
Περιοχή
Αμαλιάδα
Website
www.axrst.com
Πριν λίγο έλαβα sms από τον Narayan που με ρωτούσε αν δουλεύει το WANA. Έριξα μια ματιά και είδα οτι δεν υπάρχει καθόλου ΡΣΑ. Πρέπει να κόπηκε το ρεύμα (θέλω να πιστεύω οτι είναι η καλύτερη περίπτωση που πρέπει να περιμένουμε). Εύχομαι μ' ένα restart το πρωί να είναι όλα εντάξει. Ελπίζω να μην έχει πάθει καμιά σοβαρή βλάβη το ταρατσοπισί.

Αν μπορεί κάποιος, ας πάει για το reset, καθ' ότι εγώ έχω babysitting αύριο. Θα επικοινωνούμε με σήματα καπνού και παρόμοιες τεχνολογίες μέχρι να μάθουμε τί συνέβη.
 

Axrst

da SysOp
Staff member
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
3.311
Reaction score
60
Points
48
Περιοχή
Αμαλιάδα
Website
www.axrst.com
Τελικά το reset το έκανε ο Narayan και το ΡΣΑ δούλεψε και πάλι μια χαρά. Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι η αιτία. Δεν φαίνεται να έγινε διακοπή ρεύματος στην περιοχή, το ups ήταν άθικτο εκεί και το log από τη στιγμή που κάναμε επανεκκίνηση λέει οτι "router was rebooted without proper shutdown" που σημαίνει οτι δούλευε το μηχάνημα ίσως αλλά δεν ανταποκρινόταν; Δεν ξέρω τι να υποθέσω. Φοβάμαι μην κόλλησε κανα ανεμιστηράκι, τροφοδοτικό κτλ. και όταν ανεβάσει θερμοκρασία μας ξανακάνει τα ίδια. Ίσως και να ήταν τυχαίο. Εκείνη την ώρα, δεν είχε ζέστη καθόλου (1 πμ).

Τέλος πάντων. Ίδωμεν!
 

Xnara

Member
Wireless Users
Εγγραφή
22 Ιουνίου 2006
Αναρτήσεις
890
Reaction score
0
Points
16
Στην ουσία εγώ δεν του έκανα reset. Ο διακόπτης είναι για να ανοίγει, μιας από ότι θυμαμαι οταν κλεισει από ρεύμα δεν κάνει μονο του reset. Οπότε ήταν κλειστό όταν πήγα εγώ. Και μένα μου φαίνεται τρελό να κόλλησε εκείνη την ώρα από ζέστη και να λειτουργεί σήμερα κανονικά.
 

korkakak

New Member
Εγγραφή
21 Μαρτίου 2007
Αναρτήσεις
15
Reaction score
0
Points
1
Περιοχή
Patra
an kai arketa akairo to msg auto, suxna h texnikh pou xrhsimopoioume gia na parathroume an trwei frikes to mhxanhma kai na mhn xreiazete managed reset einai to watchdog timer. Prosoxh sto poia ip 8a parakolou8ei giati mporei na rixnei olo to diktuo. Auto pou kanoume edw einai na pingarei ena diko tou interface alla den 3erw an auto 8a eswze thn bolta apo ton kahmeno ton nara. Eidalws [kai to idanikotero] einai na pingarei ena super stable kombo. [prosoxh stis metakomiseis tou super stable kombou giati mporei na ephreazei tous upoloipous]

njoy
 
Top Bottom